Sígueme...
Contacte 973 228 612
CG Myces
Residència per a gent gran i centre de dia

Viatjar, una bona forma de gaudir la Tercera Edat

Viatjar, una bona forma de gaudir la Tercera Edat

Fer les maletes i veure món sempre és un altre dels plaers de l'ésser humà. Després de la jubilació, arriba el moment de posar en pràctica tot allò que abans, per falta de temps, no vas poder realitzar.

 

Avui CG MYCES, parlem d'un verb que a molts ens agrada "viatjar". Aquest verb que ens permet conèixer nous llocs, cultures, que ens regala experiències.

 

 

 


Es tanquen les portes laborals, s'obren les finestres al món. Creuers, balnearis, platges, rutes gastronòmiques, llocs de somni, excursions organitzades ... de vegades no importa tant el lloc sinó l'actitud, la il·lusió i les ganes d'explorar món.

 

Viatjar a la Tercera Edat és, a més, un fet molt gratificant que pot reportar considerables beneficis, ja que si es troba en bon estat de salut, tot el que suposi nous estímuls rejoveneix. Alliberar la ment, sortir de la zona confort i relacionar-se amb noves persones influeix en què la vida sigui vista des d'un altre angle. És el moment per gaudir del temps lliure, de conèixer nous llocs amb calma. Així mateix, és aconsellable viatjar acompanyat per amenitzar el viatge, socialitzar-se, compartir experiències.


No obstant això, si que és cert, que l'estat físic no és el mateix que quan un és jove. Per això, sempre cal mantenir present les precaucions i conèixer el què i com de cada viatge. És clau la prèvia programació.


Rutines farmacèutiques. Sempre mantenint precaucions i en alguns casos, sota revisió del metge, viatjar és una experiència inoblidable. És important, per això, portar amb si sempre la medicació i fàrmacs habituals per a casos d'emergència així com la targeta sanitària per no tenir problemes en una altra comunitat autònoma.


En el cas de voler viatjar a l'estranger, seria interessant portar amb si un informe mèdic en anglès sobre el quadre clínic i / o malalties que pateixin. Dins de la Unió Europea és necessari incloure a l'equipatge la targeta sanitària europea. La fi és viatjar amb seguretat i la tranquil·litat que en qualsevol moment podem ser atesos.


Controlar l'alimentació. Cal anar amb compte amb els capricis culinaris. Quan vam sortir de la nostra llar, tendim a menjar més i més variat. En viatges organitzats el menjar sol estar controlada i programada, per exemple, sol haver menús especials. Tot i així, és recomanable menjar de forma moderada i anar sempre ben hidratat.

En definitiva, la qüestió és aprofitar la vida al màxim, sigui com sigui. Des·de CG MYCES us aconsellem que si hi ha desig, ganes i salut ... a viatjar s'ha dit!

 

A més, aprofitem per recordar que a partir de demà comença el termini per poder inscriure en els Viatges de l'Imserso. Us deixem l'enllaç!

http://www.imserso.es/imserso_01/envejecimiento_activo/vacaciones/index.htm

el 08-09-2016
compartelo...
opinions dels nostres residents i familiars
L'últim en els blocs
Avui al blog de CG MYCES us parlem de l'important paper que juguen les famílies en la participació diària de les residències per a gent gran....veure mes
Prevenir les caigudes de la gent gran. Aquest és l'objectiu que persegueixen l'Institut de Biomecànica de València (IBV) i l'Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX) aquest 2017...veure mes
Avui CG MYCES us parlem del nostre servei de fisioteràpia i de com podem frenar el desgast de les articulacions....veure mes
Con la tecnología
Cloud Based Web System
Diseñado por
Diseño web Huesca
Política sobre cookies.
Acepto

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.