Sígueme...
Contacte 973 228 612
CG Myces
Residència per a gent gran i centre de dia

Una residència per a gent gran diferent

Una residència per a gent gran diferent

Mateixa manera que les persones tenim l'opció de poder anar a una residència per a gent gran, a Tokio  han pensat que per què un gos no podrà assistir a una residència per a gossos grans.

 

Aquest tipus diferent de residències geriàtriques fins ara no s'havia vist mai, però des d'aquest mes de juliol podem trobar una amb 20 places als afores de la immensa ciutat de Tokio, la qual ja ha rebut les primeres inscripcions.

 

Aquesta idea ha sorgit del gegant de la distribució asiàtica i cadena de grans magatzems del país Aeon i la seva marca especialitzada en les mascotes, Aeonpet (la major companyia de mascotes a Japó). Segons el president de Aeonpet, Akihiro Ogawa, ha explicat que "Molts animals envelleixen al mateix temps que els propietaris, la qual cosa es converteix en un seriós problema. Espero que aquesta iniciativa aporti un inici de solució ". I Nanako Oiishi, un portaveu de la companyia, va afegir " Hem decidit obrir la residència pel fet que molts propietaris de gossos ens han demanat que ho fem ".

 

Aquest innovador negoci probablement hagi sorgit de les noves lleis que van entrar en vigor l'any passat al Japó per les mascotes, les quals obliguen legalment als amos de les mascotes a tenir cura dels seus animals fins que moren.

 

L'objectiu d'aquesta residència és doncs el crear un lloc on els gossos ancians puguin passar els seus últims dies amb totes les cures que necessiten. També s'ha rebut alguna demanda de persones grans que viuen soles i es preocupen per la cura dels seus gossos.

 

Aquest nou centre caní per a gossos grans compta amb tractaments intensius i pal · liatius per a gossos que pateixin pels xacres deguts a l'edat. Tenen també un veterinari 24 hores, sala d'exercicis, un saló de bellesa, una piscina que compta fins i tot amb armilles salvavides ... i els amos de les seves mascotes poden anar a visitar amb total llibertat també.

 

El president de la cadena Aeonpet explicar que volien ser un referent en les residències geriàtriques per a gossos i que esperaven ampliar aquests centres per tot el país.

 

Has de passar una entrevista com amo de la mascota perquè sigui admesa. Així eviten atraure persones que es vulguin desfer de les seves mascotes.

el 14-07-2014
compartelo...
opinions dels nostres residents i familiars
L'últim en els blocs
Avui al blog de CG MYCES us parlem de l'important paper que juguen les famílies en la participació diària de les residències per a gent gran....veure mes
Prevenir les caigudes de la gent gran. Aquest és l'objectiu que persegueixen l'Institut de Biomecànica de València (IBV) i l'Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX) aquest 2017...veure mes
Avui CG MYCES us parlem del nostre servei de fisioteràpia i de com podem frenar el desgast de les articulacions....veure mes
Con la tecnología
Cloud Based Web System
Diseñado por
Diseño web Huesca
Política sobre cookies.
Acepto

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.