Sígueme...
Contacte 973 228 612
CG Myces
Residència per a gent gran i centre de dia

Recomanacions per a la calor

Recomanacions per a la calor

Ja hem entrat a l'estiu, un estiu que segons auguren els experts, serà molt calorós i molt llarg, potser pel fet que ha trigat també molt a arribar aquest any. 

 

La calor excessiva pot ser dolent per a la nostra salut, ja que ens pot donar una insolació, un cop de calor, deshidratar, ens pot alterar la pressió sanguínia ... Aprendre algunes recomanacions amb les anar amb compte amb el sol poden ser molt importants, especialment per a la gent gran i els nens. 

 

Algunes recomanacions per protegir de la calor poden ser evitar sortir a les hores de més calor al carrer, com pot ser de 12 a 5. I si has de sortir, intenta mantenir-te en l'ombra i protegeix-te el cap amb un barret o gorra. 

 

Hem de triar robes fresques, amb teles fines i lleugeres. Els colors com més clars siguin, menys calor ens donaran. Una samarreta negra absorbeix molta més calor que una blanca. 

 

També has de tenir alguna precaució a casa. Intenta ventilar als matins o per les nits quan l'ambient sigui fresc per evitar així que entre la calor a casa. A més assegura't de tenir les finestres tancades i les persianes el més baixes possibles durant les hores de sol i calor. 

 

Quan fa molta calor tampoc hem d'esforçar molt. No realitzis exercici en les hores crítiques de calor. Aprofita la primera hora del matí, oa la tarda quan el sol estigui més baix. Però recorda't també d'emportar una ampolla d'aigua per anar hidratándote. 

 

Cal beure força aigua a l'estiu, es recomanen uns dos litres al dia. Encara que no se senti sigui cal beure sovint. També va molt bé la fruita, ja que conté molta aigua també. La síndria i el meló són dues fruites que sempre vénen de gust a l'estiu. 

 

Evita beure alcohol i begudes amb cafeïna, ja que tenen a deshidratar i ens donen més set. Evita també els menjars forts i calents. Les amanides d'estiu són molt desitjables i tenim una gran varietat de receptes per fer: amanida de pasta, d'arròs, de patata ... Les verdures i el gaspatxo també són ideals per al nostre cos ara a l'estiu. 

 

I compte amb la pell. Utilitza protector solar sempre que surtis al carrer, especialment entre les 11 del matí i les 6 de la tarda.

el 30-06-2014
compartelo...
opinions dels nostres residents i familiars
L'últim en els blocs
Avui al blog de CG MYCES us parlem de l'important paper que juguen les famílies en la participació diària de les residències per a gent gran....veure mes
Prevenir les caigudes de la gent gran. Aquest és l'objectiu que persegueixen l'Institut de Biomecànica de València (IBV) i l'Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX) aquest 2017...veure mes
Avui CG MYCES us parlem del nostre servei de fisioteràpia i de com podem frenar el desgast de les articulacions....veure mes
Con la tecnología
Cloud Based Web System
Diseñado por
Diseño web Huesca
Política sobre cookies.
Acepto

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.