Sígueme...
Contacte 973 228 612
CG Myces
Residència per a gent gran i centre de dia

Problemes ossis i fractures en la gent gran

Problemes ossis i fractures en la gent gran

Els problemes ossis són uns dels més habituals en les persones grans, com l'artrosi, l'osteoporosi, la fractura de maluc i el dolor.

 

Avui parlarem una mica sobre aquests tres problemes i com evitar que ens converteixin en persones dependents.

 

L'artrosi no pot dir malaltia com a tal, sinó que és una cosa que ve amb l'edat. Amb l'artrosi es destrueix el cartílag que cobreix l'os de les articulacions i converteix els nostres moviments en dolorosos. L'artrosi principalment ocorre en les mans, la columna vertebral, els malucs i els genolls, ia més és en aquestes dues últimes zones on més problemes pot arribar a provocar.

 

La millor prevenció per l'artrosi és mantenir-nos en el nostre pes, ja que la sobrecàrrega de pes fa que desgastem amb més rapidesa les nostres articulacions, i no excedir amb l'exercici físic.

 

L'osteoporosi el la pèrdua alta de desanidad òssia, molt més alta que la que es produeix normalment amb els anys. El principal inconvenient d'aquesta malaltia és que per petites contusions podem fracturar nostres ossos. L'osteoporosi és molt més habitual entre les dones que en els homes, ja que a causa de desajustos hormonals com els que ocorren en la menopausa, els ossos pateixen més aquesta pèrdua de densitat.

 

I finalment, les fractures de maluc són un dels majors problemes en les persones de la tercera edat també. Quan això passa, es nota un dolor molt fort a l'altura de l'engonal i quan intentem aixecar-nos no podem causa de la fractura, encara que de vegades els símptomes no són tan clars.

 

Al Centre Geriàtric MYCES, tenim un equip de professionals amb una formació especialitzada per a garantir el benestar dels nostres residents. El metge i l'equip d'infermeria són els pilars de l'atenció mèdica. Motivats i compromesos en donar un bon servei, preparats amb el material per actuar immediatament en cas de necessitat

el 05-03-2015
compartelo...
opinions dels nostres residents i familiars
L'últim en els blocs
Avui al blog de CG MYCES us parlem de l'important paper que juguen les famílies en la participació diària de les residències per a gent gran....veure mes
Prevenir les caigudes de la gent gran. Aquest és l'objectiu que persegueixen l'Institut de Biomecànica de València (IBV) i l'Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX) aquest 2017...veure mes
Avui CG MYCES us parlem del nostre servei de fisioteràpia i de com podem frenar el desgast de les articulacions....veure mes
Con la tecnología
Cloud Based Web System
Diseñado por
Diseño web Huesca
Política sobre cookies.
Acepto

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.