Sígueme...
Contacte 973 228 612
CG Myces
Residència per a gent gran i centre de dia

Primeres senyals del Parkinson

Primeres senyals del Parkinson

 

 

Una detecció primerenca de qualsevol malaltia sempre ajuda a mitigar les malalties del pacient i afavoreix el tractament adequat. Des·de CG Myces som conscients que el Parkinson és una de les malalties que més afecta la gent gran i per això recollim els principals símptomes que poden indicar que una persona la pateix.

 

 

Símptomes

 

Tremolors o contraccions. Són un dels símptomes més comuns en els pacients estant present en un 70% d'ells. Normalment apareix en repòs afectant extremitats superiors i també, encara que en menor mesura, en inferiors. Aquest símptoma desapareix durant el son i varia d'intensitat depenent l'estat de la persona (cansat, ansiaso ...).

Lentitud de moviments. Apareix en els primers estadis de la malaltia en tasques diries que impliquen precisió com pentinar-se, afaitar-se, escriure ... Poden agreujar a mesura que va passant el temps i aparèixer en un altre tipus d'activitats.

Veu baixa. Alguns pacients presenten un descens del volum de la veu continuat (no confondre amb ronquera o afeccions derivades d'un refredat o grip).parkinson, parkinson tercerda edad, cg myces lleida, residencia lleida

Rigidesa muscular. El cos es resisteix a realitzar moviments flexors i extensors. Es poden presentar problemes de rotació en extremedides com turmells, canells o colzes. A més deriva en dolors musculars en coll, esquena o espatlles.

Canvi postural. Sol aparèixer un cop avançada la malaltia i afecta especialment a l'esquena. Una part dels pacients de Parkinson tendeixen a enconvarse quan estan de peu per aquesta afecció ocasionant problemes de mobilitat en caminar.

 

Tractament

 

En l'actualitat no existeix una cura per a la malaltia. No obstant això, sí que hi ha tractaments i terpaias orientades a mitigar els símptomes més molestos i millorar la qualitat de vida del pacient en la mesura del possible.

 

En el cas d'un diagnòstic d'hora, el tractament pretén millorar els símptomes especialment els relacionats amb el sistema motor. Quan es tracta de casos avançats es pretén tractar els problemes relacionats de manera directa amb els efectes secundaris a llarg termini.

 


Font: Parkinson National Foundation, Associació Parkinson Madrid i Federació Espanyola Parkinson

el 24-03-2016
compartelo...
opinions dels nostres residents i familiars
L'últim en els blocs
Avui al blog de CG MYCES us parlem de l'important paper que juguen les famílies en la participació diària de les residències per a gent gran....veure mes
Prevenir les caigudes de la gent gran. Aquest és l'objectiu que persegueixen l'Institut de Biomecànica de València (IBV) i l'Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX) aquest 2017...veure mes
Avui CG MYCES us parlem del nostre servei de fisioteràpia i de com podem frenar el desgast de les articulacions....veure mes
Con la tecnología
Cloud Based Web System
Diseñado por
Diseño web Huesca
Política sobre cookies.
Acepto

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.