Sígueme...
Contacte 973 228 612
CG Myces
Residència per a gent gran i centre de dia

Post55, una xarxa social exclusiva per a gent gran

Post55, una xarxa social exclusiva per a gent gran

Post55 és una xarxa social exclusiva per a gent gran. El que podríem anomenar el facebook de la tercera edat.

 

Aquesta iniciativa espanyola va tenir lloc l'any 2010, ja que un grup de persones van veure que si el 19% de la població era major de 60 anys, i d'aquestes persones, un 7,9% utilitzava Internet (i cada dia augmentant el percentatge) era una bona idea el crear una platafroma per a aquestes persones més grans.

 

En aquest portal pots trobar videotutorials sobre com utilitzar les xarxes socials, grups de debat sobre temes als quals pots entrar, participar, aprendre dels altres ... Una iniciativa amb la qual les persones grans poden perdre poc a poc la por al món d'Internet.

 

 

Segons la community manager Elisa Vicente, qui va respondre a algunes preguntes en una entrevista realitzada al web FayerWayer.com, explicava que: "Apropar les noves tecnologies i facilitar l'accés a internet al col·lectiu al qual ens dirigim, creant un espai en el qual els usuaris puguin comunicar-se, expressar-se i compartir. Post55 pretén trencar la bretxa digital entre generacions i apropar a aquest 19% de la població a internet i que coneguin els termes i argot del medi. Fer que es desenvolupin a la xarxa amb plena autonomia i crear una gran xarxa d'usuaris ".

 

Aquesta xarxa social està dirigida a usuaris de parla hispana de tot el món, però: Aspiren competir contra el mateix facebook? A aquesta pregunta també va respondre la community manager del projecte "No som una competència de Facebook, ni molt menys. Facebook és un model de xarxa social horitzontal i Post55 és una xarxa social vertical o especialitzada. És a dir, que es dirigeix a un públic molt específic, amb inquietuds molt semblants. D'altra banda, el format no és igual que a Facebook. Post55 és una forma de que la gent gran tingui presència a internet i entengui les seves eines ".

 

 

el 27-01-2015
compartelo...
opinions dels nostres residents i familiars
L'últim en els blocs
Avui al blog de CG MYCES us parlem de l'important paper que juguen les famílies en la participació diària de les residències per a gent gran....veure mes
Prevenir les caigudes de la gent gran. Aquest és l'objectiu que persegueixen l'Institut de Biomecànica de València (IBV) i l'Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX) aquest 2017...veure mes
Avui CG MYCES us parlem del nostre servei de fisioteràpia i de com podem frenar el desgast de les articulacions....veure mes
Con la tecnología
Cloud Based Web System
Diseñado por
Diseño web Huesca
Política sobre cookies.
Acepto

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.