Sígueme...
Contacte 973 228 612
CG Myces
Residència per a gent gran i centre de dia

MYCES celebra el Carnestoltes

MYCES celebra el Carnestoltes

El passat dijous 27 febrer vam celebrar el Carnestoltes aquí al nostre Centre MYCES.

 

Els preparatius del carnaval van ser molt divertits, tant per als treballadors del Centre com per als residents. La idea de la disfressa d'aquest any van ser les noves tecnologies, en concret, els telèfons mòbils o smartphones.

 

Aquests originals disfresses de telèfons mòbils van ser confeccionats pels propis residents durant el mes de febrer, els quals van quedar fantàstics.

 

Aquest mateix dia de les disfresses, per quedar-nos tots encara amb un millor sabor de boca, vam gaudir d' una deliciosa xocolata amb coca.

 

 

 

 

 

 

 

Després de gaudir de la xocolatada amb coca que ens va endolcir la tarda de Carnestoltes, tots els residents del Centre i treballadors vam poder jugar un Bingo molt especial en què a més van poder participar els familiars.

 

 

 

 

Volem donar un especial agraïment a tots els residents, treballadors del Centre i als familiars que ens van acompanyar, animar i alegrar la tarda de dijous al nostre centre.

Publicado en Actualitat a MYCES,
el 10-03-2014
compartelo...
opinions dels nostres residents i familiars
L'últim en els blocs
Avui al blog de CG MYCES us parlem de l'important paper que juguen les famílies en la participació diària de les residències per a gent gran....veure mes
Prevenir les caigudes de la gent gran. Aquest és l'objectiu que persegueixen l'Institut de Biomecànica de València (IBV) i l'Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX) aquest 2017...veure mes
Avui CG MYCES us parlem del nostre servei de fisioteràpia i de com podem frenar el desgast de les articulacions....veure mes
Con la tecnología
Cloud Based Web System
Diseñado por
Diseño web Huesca
Política sobre cookies.
Acepto

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.