Sígueme...
Contacte 973 228 612
CG Myces
Residència per a gent gran i centre de dia

Mou el teu cos, viu la vida

Mou el teu cos, viu la vida


Viu i que et treu ningú! Portar la música i el ritme a la sang significa tenir una ment jove. No importa la teva edat, ballar comporta nombrosos beneficis, forma part de l'exercici físic. Avui a CG MYCES ens centrarem en els avantatges de treure el "body" a ballar.

 

 

 

 

 

  • Ballar ajuda al cor. Per a persones amb factors de risc de malaltia cardiovascular, ballar suposa una millora en la respiració i en el ritme cardíac.

 

  • Estimulant. Sí, ballar t'aporta energia, desperta alegria, espanta dolors i sensacions depressives. Per què? Et sentiràs més àgil, més feliç, s'elevarà la teva autoestima i experimentes un augment de la confiança que es trasllada a tots els aspectes de la teva vida.

 

  • Memòria. Ballar requereix de concentració. Cal aprendre els passos bàsics per portar el ritme i que el moviment estigui d'acord a la música.

 

  • Ballar està lligat a la felicitat. Si observes una persona mentre balla, segur que podràs comprovar en ella un somriure per molt lleu que sigui. Somriure i ballar és compatible. No hi ha barrera d'edat en el ball.

 

  • Més que un esport. Ballar no és només una bona manera de dir adéu als quilos de més i cremar calories. sinó que per a persones amb problemes articulars o circulatoris, suposa un gran benefici ja que s'estimula el flux sanguini i el funcionament del sistema circulatori. Ballant guanyar en flexibilitat i resistència.

 

  • Compartir moments. El ball aporta grans dosis de sociabilitat. La gent gran coneixen a altres en centres de ball, residències ... i és una manera més d'augmentar el seu cercle social i de relacionar-se amb els altres. A més, perceben que pertanyen a un grup. Ballant transmetem una representació gestual i visual del que som. Ballant som nosaltres mateixos.

 

 

mrwonderful

 

 

 

el 10-10-2016
compartelo...
opinions dels nostres residents i familiars
L'últim en els blocs
Avui al blog de CG MYCES us parlem de l'important paper que juguen les famílies en la participació diària de les residències per a gent gran....veure mes
Prevenir les caigudes de la gent gran. Aquest és l'objectiu que persegueixen l'Institut de Biomecànica de València (IBV) i l'Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX) aquest 2017...veure mes
Avui CG MYCES us parlem del nostre servei de fisioteràpia i de com podem frenar el desgast de les articulacions....veure mes
Con la tecnología
Cloud Based Web System
Diseñado por
Diseño web Huesca
Política sobre cookies.
Acepto

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.