Sígueme...
Contacte 973 228 612
CG Myces
Residència per a gent gran i centre de dia

Malalties del cor a la gent gran

Malalties del cor a la gent gran

 

 

 

Amb l'envelliment, el nostre cos es veu afectat per malalties o malalties associades directament a aquesta causa. La fisiologia cardiovascular es veu perjudicada per l'edat i en conseqüència sugen problemes cardíacs lligats a malalties de cor o vasos sanguinis.

 

 

Com sempre us recomanem des·de CG Myces, el millor tractament és en moltes ocasions la prevenció. L'assistència mèdica al pacient pretén reduir les seves malalties, detectar símptomes i augmentar la seva longevitat. Per això, us instem a que acudiu al vostre metge per dur a terme una analítica o revisió si teniu antecedents familiars, heu tingut alguna malaltia cardicada o simplement teniu algun dels símptomes més comuns són:

     - Arítmies i bloquejos: caigudes i traumatismes, desorientació o adormiment.

    - Síndromes coronàries o insuficiència cardíaca: pèrdua d'algunes capacitats funcionals i autonomia, lentitud mental, desorientació i adormiment.

malalties associades al cor

 

Prevenir malalties cardiovasculars

A més de l'atenció mèdica, hi ha certes mesures que de manera personal podeu dur a terme per reduir el risc de patir malalties associades al cor, vasos sanguinis o flux sanguini.

Nutrició: és recomanable portar una dieta adequada en la que el greix o la sal estiguin controlades. A més, aquelles persones que pateixin colesterol o diabetis hauran de vigilar els seus nivells i prendre la medicació adequada per al seu control.

Tabaquisme: per a qualsevol persona i en qualsevol edat el tabac resulta perjudicial per a la salut. Aquells amb edats compreses entre els 67 i 75 anys que hagin fumat s'han de sotmetre a una prova per detectar possibles aneurismes en l'aorta abdominal.

Exercici: portar una activitat física regular per prevenir l'obesitat i controlar els nivells de sucre en sang. A més, l'exercici manté el cor i el cos saludables, redueix l'estrès i ajuda a conservar les capacitats físiques i mentals.

Revisions regulars: és important dur a terme revisions mèdiques per controlar la pressió arterial, els nivells de colesterol o diabetis, problemes renals ... A CG Myces comptem amb un expert equip mèdic per atendre els nostres pacients i realitzar seguiment del seu estat de salut .


Font: Medline Plus, Revista Espanyola de Cardiologia i Fundació del Cor

el 07-03-2016
compartelo...
opinions dels nostres residents i familiars
L'últim en els blocs
Avui al blog de CG MYCES us parlem de l'important paper que juguen les famílies en la participació diària de les residències per a gent gran....veure mes
Prevenir les caigudes de la gent gran. Aquest és l'objectiu que persegueixen l'Institut de Biomecànica de València (IBV) i l'Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX) aquest 2017...veure mes
Avui CG MYCES us parlem del nostre servei de fisioteràpia i de com podem frenar el desgast de les articulacions....veure mes
Con la tecnología
Cloud Based Web System
Diseñado por
Diseño web Huesca
Política sobre cookies.
Acepto

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.