Sígueme...
Contacte 973 228 612
CG Myces
Residència per a gent gran i centre de dia

Llibres per a gent gran

Llibres per a gent gran

Moltes vegades la gent gran diu que no sap què fer amb el seu temps lliure, i que hi ha moltes activitats per a les quals ja no estan preparats, però, i la lectura? Moltes vegades se'ns oblida aquesta recomanable activitat. 

 

Ocupar el nostre temps amb la lectura fomenta la nostra imaginació, enforteix i millora la memòria i ens ajuda a mantenir-nos actius i curiosos també. 

 

Les històries que ens expliquen els llibres captiven a milions de persones cada dia, però quan ens fem grans, la vista pot ser un impediment per gaudir d'aquest moment de la lectura. 

 

Programa Lectura + va ser un projecte llançat pel Grup Planeta, Edicions 62 i l'Obra Social la Caixa per fomentar la lectura de les persones amb dificultats de visió. Amb aquests llibres no hi ha problemes a l'hora de llegir perquè la lletra sigui molt petita. La lletra és més gran del normal perquè puguin llegir amb facilitat les persones grans o amb problemes en la visió. 

 

Aquest tipus de lletra es va idear a Anglaterra el 1964 impulasa per Agatha Christie, la qual volia que els seus ancianes lectores puguin llegir les seves històries. 

 

Hi ha més editorials que han creat llibres especials per a gent gran amb lletra més gran, però aquesta col·lecció de Lectura + és la més completa de les editades en aquest gran format. 

 

Lectura + inclou l'edició de 100 obres d'autors universals, clàssics i contemporanis, amb l'objectiu d'abastar la màxima varietat de gustos, editats en català i en castellà. 

 

Algunes d'elles són: "Nada" de Carmen Laforet, "El vell i la mar", d'Ernest Hemingway; "El Perfume" de Patrick Suskind, "Orgullo y prejuicio" de Jane Austen, "Cançó de Nadal", de Charles Dickens; "La Mort a Venècia" de Thomas Mann, "La mort d'Ivan Ilitx", de Tolstoi; entre les seleccionats com a clàssics i "El noi del pijama de ratlles", de John Boyne; "L'Africà", de Jean Marie Le Clézio, "El Club de la Buena Estrella", d'Amy Tan, "Los Crímenes de Oxford", de Guillermo Martínez o "Esperadme en el cielo" de Maruja Torres. 

 

La lecctura durant la tercera edat pot ajudar a retardar o pal·liar malalties degeneratives, per això és bo organitzar tertúlies o tallers de lectura on cadascun expressi el que sent i es mantingui actiu. Llegir és un hàbit que requereix mínim esforç quotidià, però és molt satisfactori.

 

En Myces fomentem l'envelliment actiu, per això organitzem tallers i activitats i, per descomptat, no ens oblidem de la lectura

el 07-07-2014
compartelo...
opinions dels nostres residents i familiars
L'últim en els blocs
Avui al blog de CG MYCES us parlem de l'important paper que juguen les famílies en la participació diària de les residències per a gent gran....veure mes
Prevenir les caigudes de la gent gran. Aquest és l'objectiu que persegueixen l'Institut de Biomecànica de València (IBV) i l'Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX) aquest 2017...veure mes
Avui CG MYCES us parlem del nostre servei de fisioteràpia i de com podem frenar el desgast de les articulacions....veure mes
Con la tecnología
Cloud Based Web System
Diseñado por
Diseño web Huesca
Política sobre cookies.
Acepto

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.