Sígueme...
Contacte 973 228 612
CG Myces
Residència per a gent gran i centre de dia

Llegir per viure millor

Llegir per viure millor

 

Sempre s'ha dit que llegir llibres obren els ulls. Adoptar aquest verb en les nostres vides sempre sempre serà una bona elecció. Avui CG MYCES parlem de com la lectura suposa una ocupació molt profitosa en la Tercera Edat.
 

 

 


Quan arriba la Tercera Edat, arriba aquesta sensació d'excés de temp lliure. Moltes persones reconeixen que no saben què fer. Llegir és coneixement i oci. És aquesta estona de tranquil·litat que busques en la teva rutina diària per relaxar-te, transportar-te a un altre lloc, desviar-te de la realitat i desconnectar per unes hores.

Llegir obre nous horitzons i noves formes de visualitzar la vida. Nens, adults, majors ... la lectura no té edat ni límits. No obstant això, es tracta d'una acció estimulativa i positiva per al sistema cognitiu de la gent gran, ja que fomenta la imaginació, enforteix i millora la memòria en aquesta etapa de la seva vida. No oblidem que amb la lectura exercitem diverses àrees del cervell.

Compartir l'hàbit. Compartir significa intercanviar opinions, sensacions. Suposa obrir la ment, activar el sentit crític. Com ho podem fer? Si tens néts, pots compartir aquest vincle afectiu a través de la lectura, explicant-li contes. Una altra opció és agrupar-se amb amics, anar a cercles de lectura, tallers o visitar biblioteques.


Des·de CG MYCES recomanem incorporar-lo com hàbit sempre que no es converteixi en una pressió, ja que sinó es converteix en una obligació. Si mai ha portat una rutina, val la pena començar a poc a poc, amb lectures senzilles i breus, lletra gran ... D'altra banda, comença per seleccionar textos de temàtiques que t'interessin, aquells recomanats per amics, familiars. Al cap ia la fi, la idea és tenir una pràctica periòdica i constant.

 

A CG Myces oferim als nostres residents diversos programes d’estimulació cognitiva, tallers, manualitats, jocs i sortides; per tal de dinamitzar, satisfer les seves inquietuds personals o col·lectives i potenciar la seva participació en la societat.

 

Paral·lelament, està el nostre servei de teràpia ocupacional. Entre les nostres activitats comptem amb teràpia cognitiva, estimulació bassal, estimulació cognitiva, taller de història de vida, psicomotricitat, taller de motricitat, taller de labors i musicoteràpia. A través de la seva implementació, s’espera millorar la qualitat de vida als nostres Residents.

 

el 20-09-2016
compartelo...
opinions dels nostres residents i familiars
L'últim en els blocs
Avui al blog de CG MYCES us parlem de l'important paper que juguen les famílies en la participació diària de les residències per a gent gran....veure mes
Prevenir les caigudes de la gent gran. Aquest és l'objectiu que persegueixen l'Institut de Biomecànica de València (IBV) i l'Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX) aquest 2017...veure mes
Avui CG MYCES us parlem del nostre servei de fisioteràpia i de com podem frenar el desgast de les articulacions....veure mes
Con la tecnología
Cloud Based Web System
Diseñado por
Diseño web Huesca
Política sobre cookies.
Acepto

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.