Sígueme...
Contacte 973 228 612
CG Myces
Residència per a gent gran i centre de dia

LinkedAge és una xarxa social pensada per a gent gran

LinkedAge és una xarxa social pensada per a gent gran

 

Aquesta plataforma ha estat creada per dos eslovacs amb l'objectiu de facilitar a les persones de la tercera edat poder viatjar i conèixer nous llocs d'Europa de manera molt econòmica.

 

En aquest vídeo de presentació de la xarxa social et presenten a Betty, una senyora jubilada activa, que com el 17 % de la població, està per sobre dels 65 anys, una xifra que dia a dia creix.

 

Betty vol conèixer món, explorar nous llocs i conèixer gent nova. Ella ara viu en un centre d'atenció per a gent gran, una nova llar que li encanta, el qual és a més un membre de la xarxa social LinkedAge.

 

L'ús d'LinkedAge permet que les persones que viuen en residències de la tercera edat puguin intercanviar les seves habitacions amb altres persones d'altres destinacions. La gent gran entren en el sistema d'intercanvi amb l'ajuda d'un administrador.

 

Gràcies a la plataforma en línia LinkedAge, Betty li diu a l'administradora Mandy que vol anar a Espanya. Betty es registra d'una manera molt senzilla i accedeix dins de la plataforma, on busca la destinació Espanya i tria una de les ciutats que té per triar.

 

Cada usuari té el seu perfil amb els seus requeriments i preferències. En el cas de Betty posa que necessita una dieta especial, medicaments i cures addicionals. Gràcies a aquest perfil, és a Carles, un senyor amb els mateixos requeriments i preferències que ella però a Espanya.

 

Els dos volen viatjar a llocs on mai hagin estat, i LinkedAge els permet tenir noves experiències, a més de facilitar instal·lacions per oferir membres d'intercanvi.

 

El sistema ofereix diferents categories de recerca, una selecció de les destinacions o regions on la gent gran desitjarien anar, els períodes d'intercanvi, el tipus d'assistència social o sanitària que necessiten, el tipus d'habitació...

 

Gràcies a xarxes socials com aquesta es pretén fomentar l'envelliment actiu de les persones, ajudant-les en aquest cas a viatjar de manera senzilla i econòmica.

 

Pots visitar-la en http://linkedage.com/es

el 24-02-2014
compartelo...
opinions dels nostres residents i familiars
L'últim en els blocs
Avui al blog de CG MYCES us parlem de l'important paper que juguen les famílies en la participació diària de les residències per a gent gran....veure mes
Prevenir les caigudes de la gent gran. Aquest és l'objectiu que persegueixen l'Institut de Biomecànica de València (IBV) i l'Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX) aquest 2017...veure mes
Avui CG MYCES us parlem del nostre servei de fisioteràpia i de com podem frenar el desgast de les articulacions....veure mes
Con la tecnología
Cloud Based Web System
Diseñado por
Diseño web Huesca
Política sobre cookies.
Acepto

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.