Sígueme...
Contacte 973 228 612
CG Myces
Residència per a gent gran i centre de dia

L'artritis

L'artritis

Té rigidesa o dolor en les articulacions? Avui anem a aprendre sobre els tipus d'artritis i com tractar-los. 

 

Artritis és la inflamació d'una articulació, caracteritzada per dolor, i limitació de moviments. Però artritis no només és la paraula que s'utilitza quan les articulacions fan mal o estan entumides. Existeixen moltes classes d'artritis, i cadascuna amb els seus símptomes i tractaments. 

 

L'artritis és una de les malalties més comunes en les persones de la tercera edat. Normalment és una malaltia crònica, i pot atacar gairebé a qualsevol articulació del cos. 

 

Osteoartritis (OA per les sigles en anglès) és el tipus d'artritis més comuna entre els adults majors de 65 anys. Això passa quan els cartílags comencen a desgastar i comporta que els ossos es freguin entre si. Sol ocórrer en les zones més mòbils, com les mans, coll, esquena ... en articulacions que suporten més pes, com la genolls. 

 

La Artritis Reumatoidea (RA) és una malaltia ces una malaltia inflamatòria autoimmune, caracteritzada per una inflamació persistent de les articulacions que pot atacar qualsevol articulació del nostre cos. A més, aquest tipus d'artritis pot aparèixer a qualsevol edat, encara que és més comú entre les dones. 

 

La Gota és el tipus més dolorós d'artritis. Aquest problema comença quan cristalls d'àcid úric s'acumulen en les articulacions. La gota sol afectar a dit gros del peu, encara que també pot afectar altres articulacions. 

 

Els símptomes solen ser similars, com el dolor en les articulacions, el entumiment, inflamacions, vermellors ... i, en alguns casos, febre. 

 

Hem d'estar atents si ens trobem amb algun símptoma, com dolor en les articulacions, inflamacions, problemes en usar una articulació, calor i enrogiment en les articulacions ... 

Cada tipus d'artritis té un tractament diferent, encara que per a tots ells recomanem seguir una dieta sana, evitar el sobrepès, descansar i no portar un ritme de vida molt alt, i saber protegir les nostres articulacions. Si per exemple sabem que tenim dolors d'esquena, haurem d'evitar el transportar molt pes.

el 14-10-2014
compartelo...
opinions dels nostres residents i familiars
L'últim en els blocs
Avui al blog de CG MYCES us parlem de l'important paper que juguen les famílies en la participació diària de les residències per a gent gran....veure mes
Prevenir les caigudes de la gent gran. Aquest és l'objectiu que persegueixen l'Institut de Biomecànica de València (IBV) i l'Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX) aquest 2017...veure mes
Avui CG MYCES us parlem del nostre servei de fisioteràpia i de com podem frenar el desgast de les articulacions....veure mes
Con la tecnología
Cloud Based Web System
Diseñado por
Diseño web Huesca
Política sobre cookies.
Acepto

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.