Sígueme...
Contacte 973 228 612
CG Myces
Residència per a gent gran i centre de dia

La residència per a gent gran Myces dóna suport l'obra social

La residència per a gent gran Myces dóna suport l'obra social

La Residència per a gent gran Myces donar 25 llits a l'Escola Josep Mañé i Gavaldà de Raimat, el que els permetrà finançar el material educatiu del curs 2014-15.

veure ressenyes en diaris

La Mañana

Segre

Bondia

Com mostra la visió social dels residents i treballadors de la Residència Myces de Lleida, i amb motiu de la renovació total dels llits geriàtriques en ella, es va efectuar aquest dimecres dia 3 de juliol del 2014 l'donació de 25 llits a l 'escola Josep Mañé i Gavaldà de Raimat.

 

Aquesta escola va reobrir les seves portes després de quaranta anys tancada a l'antic edifici del Col · legi dels Jesuïtes. Amb aquesta acció, producte de l'agraïment tant de residents com de treballadors del Centre Myces, els quals estan acostumats a ser els beneficiaris de les ajudes de terceres persones, es pretén que l'escola Josep Mañé i Gavaldà de Raimat pugui finançar el material educatiu per els 35 nens que iniciaran el curs escolar 2014-15.

   

Ricardo Terés, director de la Residència Myces, va manifestar la seva satisfacció al poder lliurar aquests llits a l'escola, a més de poder contribuir al desenvolupament d'iniciatives innovadores que donen resposta a les necessitats socioeducatives i sociosanitàries actuals. A aquest acte de donació també van acudir Eva Horcajada, directora de l'escola Josep Mañé i Gavaldà de Raimat, juntament amb Ainhoa ​​Casabón, alcaldessa de l'EMD de Raimat i la representant de l'empresa BG Distribucions, Monste Gené, empresa proveïdora de les noves llits de Myces.

 

En aquest acte social no només es va formalitzar la donació, també es va agrair la destacada obra social que realitzen les persones grans dependents de la residència Myces i el suport dels seus treballadors, i es van establir a més futurs vincles de col · laboració entre aquestes dues diferents generacions representada per els més joves, alumnes de l'escola Josep Mañé i Gavaldà de Raimat, i la gent gran, representada pels residents de la residència Myces.

Publicado en Actualitat a MYCES,
el 21-07-2014
compartelo...
opinions dels nostres residents i familiars
L'últim en els blocs
Avui al blog de CG MYCES us parlem de l'important paper que juguen les famílies en la participació diària de les residències per a gent gran....veure mes
Prevenir les caigudes de la gent gran. Aquest és l'objectiu que persegueixen l'Institut de Biomecànica de València (IBV) i l'Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX) aquest 2017...veure mes
Avui CG MYCES us parlem del nostre servei de fisioteràpia i de com podem frenar el desgast de les articulacions....veure mes
Con la tecnología
Cloud Based Web System
Diseñado por
Diseño web Huesca
Política sobre cookies.
Acepto

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.