Sígueme...
Contacte 973 228 612
CG Myces
Residència per a gent gran i centre de dia

La primavera, l'època ideal per a gent gran

La primavera, l'època ideal per a gent gran

La setmana passada va arribar a l'estació més acolorida de l'any: la primavera. A la primavera tot es renova, el fred s'acaba, comencen els dies a l'aire lliure, els passejos al sol,... és l'època ideal per fer activitats a l'aire lliure.

 

El nom d'aquesta estació significa "primer verdor", ja que és l'època de l' any en què comencen a florir les flors, tot està més verd, els arbres renoven les seves fulles,...

 

En el nostre Centre, tot i que la primavera comencés el passat dijous 20 de març, ja la comencem a gaudir uns dies abans en els nostres assolellats jardins a causa del bon temps que ens acompanyava. Però hem de tenir algunes precaucions abans de realitzar les nostres activitats a l'aire lliure.

 

Encara que sembli que ens podem llançar al carrer a aprofitar el bon temps, hem de tenir cura de no acatarrarnos. Hem de tenir precaució a l'hora de canviar ràpidament a la roba estiuenca per molt sol que faci, ja que en l'ombre o quan se'n va el sol segueix fent fred .

 

Però també pot ocórrer la situació contrària, que sortim al carrer un dia primaveral amb l'abric i la roba d'hivern, i d'aquesta manera també podem acabar amb un refredat, per l'excés de calor, suor, canvi de temperatures,...

 

Per gaudir al màxim d'aquesta època de l'any cal tenir precaució a l'hora de triar la roba. El millor és posar-se diverses capes fines, i si tenim calor poder-nos treure alguna sense que ens molesti.

 

Un cop abrigats però no en excés, estem preparats per aprofitar al màxim el sol primaveral, la temperatura ideal per a molts: ni molt fred ni un excessiu calor.

 

Una de les activitats que més realitzen la gent gran és passejar, ja que no cansa en excés, estàs a l'aire lliure, ves a altres persones,... Pots passejar per llocs bonics de la teva ciutat, com parcs, zones verdes, etc. que en aquesta època estaran precioses.

 

La jardineria també és una manera molt clàssica de gaudir de la natura a la primavera. És una activitat que pots realitzar tant sol com amb amics. Aquesta activitat pot resultar molt divertida, i si disposes d'espai també et pots atrevir a conrear un hort (encara que aquesta activitat requereix una mica més d'esforç, constància i alguns coneixements), i poc a poc veuràs com el teu esforç va donant el seu fruit.

 

La pintura i el dibuix són una altra bonica activitat. Observar la naturalesa i tractar de plasmar també és una gran opció en aquest temps primaveral. Aquesta és una opció per a gaudir d'una tarda tranquil·la.

 

Des·de del nostre centre t'animem a que tots sortim a passejar (això sí, són la roba adequada), i si no us ve de gust anar lluny, sempre pots sortir a prendre el sol en als nostres jardins.

el 24-03-2014
compartelo...
opinions dels nostres residents i familiars
L'últim en els blocs
Avui al blog de CG MYCES us parlem de l'important paper que juguen les famílies en la participació diària de les residències per a gent gran....veure mes
Prevenir les caigudes de la gent gran. Aquest és l'objectiu que persegueixen l'Institut de Biomecànica de València (IBV) i l'Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX) aquest 2017...veure mes
Avui CG MYCES us parlem del nostre servei de fisioteràpia i de com podem frenar el desgast de les articulacions....veure mes
Con la tecnología
Cloud Based Web System
Diseñado por
Diseño web Huesca
Política sobre cookies.
Acepto

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.