Sígueme...
Contacte 973 228 612
CG Myces
Residència per a gent gran i centre de dia

La música com a teràpia

La música com a teràpia

 

La música és l'art que ens permet experimentar plaer, relaxar-nos i sentir. Independentment, de la nostra edat i patim o no alguna malaltia, té impacte en qualsevol persona.


Nombrosos estudis científics van observar com la música ajuda a augmentar els nivells de serotonina i regular el nostre estat d'ànim.


A causa dels seus beneficis cognitius, físics, soci-emocionals i espirituals, va sorgir el que avui coneixem com musicoteràpia, una disciplina de la salut utilitzada a les centres de salut i educatius.


A nivell cognitiu, la música incentiva la creativitat, ajuda a l'aprenentatge, fomenta la capacitat d'atenció i organització, estimula la memòria i millora les habilitats verbals. Quant als seus beneficis físics, ajuda a mantenir la mobilitat de les articulacions i actua com a estímul sensorial, desestressa i disminueix l'ansietat. 

 

La música és l'art social que fomenta la UON i participació d'un grup, millorant l'estat d'ànim i l'autoestima.

 

En persones grans que pateixen determinats tipus de trastorns o malalties, se sol utillizar la teràpia musical com a tractament per millorar les funcions motores i cognitives. CENTRE GERONTOLÒGIC MYCES disposa d’ equip humà de professionals vetlla pel benestar de les persones i atorga a tots els usuaris amb una atenció òptima.

 

A CG Myces valorem els seus beneficis com a teràpia i per això, posem a disposició dels nostres residents activitats i serveis com la teràpia ocupacional, una disciplina sanitària que planifica la capacitat física i mental de la  persona per fer les activitats de la vida quotidiana i intervé quan aquesta capacitat està en risc o danyada per qualsevol causa.

 

 

 

el 20-06-2016
compartelo...
opinions dels nostres residents i familiars
L'últim en els blocs
Avui al blog de CG MYCES us parlem de l'important paper que juguen les famílies en la participació diària de les residències per a gent gran....veure mes
Prevenir les caigudes de la gent gran. Aquest és l'objectiu que persegueixen l'Institut de Biomecànica de València (IBV) i l'Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX) aquest 2017...veure mes
Avui CG MYCES us parlem del nostre servei de fisioteràpia i de com podem frenar el desgast de les articulacions....veure mes
Con la tecnología
Cloud Based Web System
Diseñado por
Diseño web Huesca
Política sobre cookies.
Acepto

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.