Sígueme...
Contacte 973 228 612
CG Myces
Residència per a gent gran i centre de dia

La lumbàlgia i la tercera edat

La lumbàlgia i la tercera edat

El mal d'esquena, especialment a la part baixeu dels lumbars, és un dels problemes més comuns. S'estima que el 99% de les persones que arriben a la gent gran, alguna vegada a la vida han patit aquests dolors d'esquena. 

 

La lumbàlgia es caracteritza per dolors a la part baixa de l'esquena (la regió lumbar). Poden acompanyar-se de rigidesa, disminució del moviment de la regió lumbar i dificultat per estar dret. Si, a més, el dolor s'estén fins per sota d'un genoll o de les dues es diu ciàtica. 

 

Les causes són diverses per a aquest dolor lumbar. Una de les més freqüents són les molèsties musculars, les quals solen aparèixer després de fer un gran esforç puntual. El millor en aquests casos és el repòs, i no repetir l'acció que ens ha portat a aquest estat. Es recomana també anar a una consulta per descartar més problemes. 

 

Altres causes són les males postures continuades també són una de les causes més comunes de lumbàlgia, i el cansament per exemple de passar moltes hores en la mateixa posició asseguts. 

 

Després de passar anys i anys de males postures i no anar amb compte amb la nostra columna vertebral podem arribar a problemes de discos intervertebrals. Aquest dolor és sobtat, i triga bastant temps a tornar a desaparèixer. 

 

Una altra causa de la lumbàlgia són els problemes de ronyons, com ara les infeccions, inflamació o pedres fetes per minerals ... Tots aquests problemes poden derivar en problemes lumbars. 

 

La majoria dels símptomes de la lumbàlgia milloraran ràpidament amb mesures com aplicació de gel, analgèsics suaus, fisioteràpia i exercicis apropiats, encara que la millor solució és la prevenció. 

 

Els quiropràctics són persones especialistes en tractar aquestes malalties, de manera que si notem algun problema, hem d'acudir a ells per corregir com més aviat millor el dolor i que no tinguem majors conseqüències.

 

Els fisioterapeutes de la plantilla d'especialistes de MYCES, es dediquen a mantenir en els interns una vida el més activa possible, elaborant, segons el cas activitats col·lectives o tractaments personalitzats.

el 18-08-2014
compartelo...
opinions dels nostres residents i familiars
L'últim en els blocs
Avui al blog de CG MYCES us parlem de l'important paper que juguen les famílies en la participació diària de les residències per a gent gran....veure mes
Prevenir les caigudes de la gent gran. Aquest és l'objectiu que persegueixen l'Institut de Biomecànica de València (IBV) i l'Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX) aquest 2017...veure mes
Avui CG MYCES us parlem del nostre servei de fisioteràpia i de com podem frenar el desgast de les articulacions....veure mes
Con la tecnología
Cloud Based Web System
Diseñado por
Diseño web Huesca
Política sobre cookies.
Acepto

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.