Sķgueme...
Contacte 973 228 612
CG Myces
Residčncia per a gent gran i centre de dia

La importąncia de la terąpia ocupacional en la tercera edat

La importąncia de la terąpia ocupacional en la tercera edat

Cada dia notem més l'increment de la gent gran en la nostra societat, i per tant el desenvolupament d'estils de vida diferents als d'ara, els quals podríem anomenar tradicionals, estan ajudant a canviar la perspectiva de l'envelliment.

 

La vellesa és una evolució, on es canvia l'ocupació i l'activitat de l'edat adulta, es desenvolupen altres habilitats, es tenen nous interessos ... Per tot això cal entendre a la persona de la tercera edat com una persona activa i capaç de portar activitats i hàbits diaris, adaptant-se als canvis de la societat, famílies ...

 

La disciplina que s'encarrega de dur a terme totes aquestes activitats és la teràpia ocupacional. Aquesta teràpia avalua, analitza, gradua i adapta aquestes activitats amb l'objectiu d'assolir un desenvolupament autònom.

 

Un terapeuta ocupacional treballa amb la família i l'afectat per ajustar-se a les seves necessitats, habilitats i entorn. L'objectiu principal de la teràpia ocupacional és capacitar a la gent gran a assolir el major grau d'independència, millorar la salut i la qualitat de vida, a través de la participació en aquelles ocupacions que la persona seleccioneu per considerar-les importants en la seva vida.

 

També recomana i avalua que necessita una persona per desenvolupar les seves tasques quotidianes d'una manera satisfactòria i res denigrants, com realitzar les compres, la neteja de la casa o la contractació d'ajuda, eliminar tots aquells obstacles que puguin dificultar la seva vida diària etc.

 

A CENTRE GERONTOLÒGIC MYCES la professional juntament amb d’altres membres de l`equip tècnic fan les activitats de grup adequades per aconseguir que els nostres grans puguin valer-se  per ells mateixos.

 

El seguiment continu de cada resident  i la avaluació en el seu progrés permeten canalitzar l’energia i l’esforç per fer-los sentir actius i  avançar en noves activitats.

el 13-03-2015
compartelo...
opinions dels nostres residents i familiars
L'śltim en els blocs
Avui al blog de CG MYCES us parlem de l'important paper que juguen les famķlies en la participació diąria de les residčncies per a gent gran....veure mes
Prevenir les caigudes de la gent gran. Aquest és l'objectiu que persegueixen l'Institut de Biomecąnica de Valčncia (IBV) i l'Institut Tecnolņgic Tčxtil (AITEX) aquest 2017...veure mes
Avui CG MYCES us parlem del nostre servei de fisioterąpia i de com podem frenar el desgast de les articulacions....veure mes
Con la tecnologķa
Cloud Based Web System
Diseńado por
Diseńo web Huesca
Polķtica sobre cookies.
Acepto

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar anįlisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener mįs información aquķ.