Sígueme...
Contacte 973 228 612
CG Myces
Residència per a gent gran i centre de dia

La importància de la cura dels peus

La importància de la cura dels peus

Més del 70 per cent de les persones majors de 65 anys tenen algun trastorn o problema als peus. Això és a causa que a certa edat, la cura dels peus és més difícil, però també és degut a que en moltes revisions mèdiques es passa per alt la revisió d'aquesta part del cos. La cura podològic només se sol revisar si el pacient es queixa d'algun problema.

 

Els peus són una part del cos molt fort, però no per això hem descuidarlos, ja que amb el temps podem sentir molèsties, i sempre és millor prevenir que curar. 

 

Moltes persones arriben a la tercera edat amb els peus ressecs, dureses i fins deformats per l'ús de calçat inadequat o no haver corregit algun problema de l'estructura dels peus. 

 

El primer que hem de fer des d'un calçat còmode i que s'ajusti bé als nostres peus. A mesura que envellim, la talla del nostre peu pot canviar, de manera que cal anar revisant que els nostres antics sabates segueixen ajustant-se a nostres peus. Unes sabates que ens calcin bé poden evitar molts problemes. 

 

Mai compri sabates sense abans probárselos, encara que conegui la talla en la marca que fa servir sempre. La talla del les sabates poden variar una mica segons els fabricants, tipus de sabata, estil ... Algunes persones tenen el peu molt estret i alguns models de sabates, encara que de llargada els quedin a mida, no els quedaran ajustats i aniran poc subjectes . No ens costa gens probárnoslos i ens assegurem la seva comoditat. 

 

Un consell per quan els teus peus estiguin adolorits i cansats és posar-los en remull durant una estona en aigua tèbia amb sal i bicarbonat. 

 

Després de la dutxa també és recomanable aplicar una crema hidratant, especial per a peus. Amb aquesta senzilla costum aconseguirem uns peus més frescos i suaus. 

 

També és molt bo, quan estem asseguts o estirats, col · locar un coixí o algun element que ens permeti elevar els peus. Això ajudarà a la nostra circulació i alleugerirem tensions. 

 

Recorda també acudir a un metge o podòleg perquè revisi que no hi ha cap problema. I no oblidis triar un bon calçat, ja que els peus estan tot el dia aguantant tot el nostre pes i mereixen un calçat de qualitat.

 

L'equip mèdic de MYCES té cura dels interns i li ofereix solucions de forma preventiva i un cop hi ha el problema, podent oferir contacte amb especialistes.

el 13-08-2014
compartelo...
opinions dels nostres residents i familiars
L'últim en els blocs
Avui al blog de CG MYCES us parlem de l'important paper que juguen les famílies en la participació diària de les residències per a gent gran....veure mes
Prevenir les caigudes de la gent gran. Aquest és l'objectiu que persegueixen l'Institut de Biomecànica de València (IBV) i l'Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX) aquest 2017...veure mes
Avui CG MYCES us parlem del nostre servei de fisioteràpia i de com podem frenar el desgast de les articulacions....veure mes
Con la tecnología
Cloud Based Web System
Diseñado por
Diseño web Huesca
Política sobre cookies.
Acepto

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.