Sígueme...
Contacte 973 228 612
CG Myces
Residència per a gent gran i centre de dia

La hipotèrmia. Compte amb el fred!

La hipotèrmia. Compte amb el fred!

El terme hipotèrmia literalment significa temperatura baixa. La hipotèrmia succeeix quan la temperatura corporal baixa per sota dels 35ºC, moment en el qual els mecanismes compensadors de l'organisme per mantenir la temperatura del cos comencen a fallar.

 

La hipotèrmia pot succeir en qualsevol època de l'any per accident, encara que a l'hivern les probabilitats es multipliquen exponencialment, i especialment a la gent gran, persones amb mala nutrició o que prenen certs medicaments.

 

La hipotèrmia pot ocórrer en qualsevol lloc, no només a l'aire lliure o caient a aigua freda ... De fet, algunes persones grans poden tenir una forma lleu d'hipotèrmia si la temperatura a casa està massa freda.

 

Algunes de les causes que et poden mostrar la hipotèrmia, a més de fred, són un sentiment de confusió i somnolència, pols feble, molts calfreds (encara que també es donen els casos en què no hi ha calfreds), reaccions lentes, tant en la parla com en els moviments del cos ...

 

Quan creguem que algú pot tenir hipotèrmia el primer que hem de fer és posar-li el termòmetre, i en el cas que la seva temperatura sigui baixa haurem de cridar a emergències, perquè una vegada a l'hospital li intentin pujar la temperatura ia poc a poc recuperar .

 

A l'hivern és molt important vestir-se amb diverses capes de roba per ajudar a mantenir millor la calor en el cos, i si són folgades millor, ja que crearan com una càmera d'aire calent al voltant nostre. Protegir el cap i el coll amb gorres i bufandes, i també les mans amb els guants.

 

També és important menjar de manera saludable, ja que si no aportem les calories suficients al cos i no tenim el greix necessària, aquest no tindrà amb què escalfar i poc a poc es debilitarà.

el 09-12-2014
compartelo...
opinions dels nostres residents i familiars
L'últim en els blocs
Avui al blog de CG MYCES us parlem de l'important paper que juguen les famílies en la participació diària de les residències per a gent gran....veure mes
Prevenir les caigudes de la gent gran. Aquest és l'objectiu que persegueixen l'Institut de Biomecànica de València (IBV) i l'Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX) aquest 2017...veure mes
Avui CG MYCES us parlem del nostre servei de fisioteràpia i de com podem frenar el desgast de les articulacions....veure mes
Con la tecnología
Cloud Based Web System
Diseñado por
Diseño web Huesca
Política sobre cookies.
Acepto

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.