Sígueme...
Contacte 973 228 612
CG Myces
Residència per a gent gran i centre de dia

La gimnasta més longeva

La gimnasta més longeva


Quan la ment és jove, no hi ha límits. Johanna Quaas és una gimnasta que als seus 89 anys segueix sorprenent al món amb la seva destresa en la gimnàstica esportiva.

 

Nascuda a Alemanya el 1925, l'alemanya Johanna Quaas va començar a competir abans de la Segona Guerra Mundial i actualment està en el llibre Guinness dels rècords per ser la competidora més veterana de l'activitat. El seu físic roman en tan bona forma que als 89 anys és capaç de realitzar les mateixes proves que quan competia.

 

Les exhibicions de Johanna Quaas sempre han generat gran admiració global. Com és millor veure-ho que llegir-lo, avui a Myces us deixem un vídeo de les seves exhibicions.

 


 

Des·de Myces som promotors de l'envelliment actiu. Sempre s'ha dit que és important portar una vida sana i una alimentació equilibrada.

 

Esta frase es fa encara més indispensable en la vellesa on la manca d'activitat física comporta problemes de salut en la gent gran i accelera l'envelliment precoç.

 

L'esport o les activitats domèstiques poden ajudar-nos a eliminar de la nostra rutina aquesta mandra que ens fa ser sedentaris. Activitats tranquil·les com el ioga o la natació aporten benestar físic però també emocional. La natació és un esport molt complet on s'exerciten tots els músculs i articulacions del cos. 

 

Paral·lelament, l'alimentació ha de ser un dels pilars del nostre dia a dia i cobrir les nostres necessitats nutritives. A mesura que envellim, aquestes varien.
 

 

el 28-11-2016
compartelo...
opinions dels nostres residents i familiars
L'últim en els blocs
Avui al blog de CG MYCES us parlem de l'important paper que juguen les famílies en la participació diària de les residències per a gent gran....veure mes
Prevenir les caigudes de la gent gran. Aquest és l'objectiu que persegueixen l'Institut de Biomecànica de València (IBV) i l'Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX) aquest 2017...veure mes
Avui CG MYCES us parlem del nostre servei de fisioteràpia i de com podem frenar el desgast de les articulacions....veure mes
Con la tecnología
Cloud Based Web System
Diseñado por
Diseño web Huesca
Política sobre cookies.
Acepto

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.