Sígueme...
Contacte 973 228 612
CG Myces
Residència per a gent gran i centre de dia

La dieta que millora la salut del cervell

La dieta que millora la salut del cervell

 

L'avanç d'edat comporta TI associat fisiològic i social canvis que afecten la salut i l'estat nutricional de cada persona. Mesura que envellim, nostres nutritives necessitats varien. En aquest sentit, és important garantir la qualitat de vida d'aquest grup de població en la qual un dels pilars és la nutrició i a la dieta mediterrània juga un paper important.

 

 

 

Segons les investigacions del metge del centre d'investigació de la malaltia d'Alzheimer de la Mayo Clinic de Rochester (Estats Units), Rosebud Roberts, i publicat a la revista 'Alzheimer i demències', la nostra dieta mediterrània millora la salut del cervell a la gent gran. Una dieta formada per aliments que es caracteritzen per proteïnes, vitamines, calci, fibra y aigua amb baixa aportació calòrica.

 

Menjar llegums, cereals, fruita, verdura, lactis, oli d'oliva verge extra, peix, carn, ous... pot ajudar a reduir el risc de deteriorament cognitiu.

 

A MYCES creiem que l’atenció als nostres residents ha de ser constant i personalitzada. Per aixó, comptem amb un programa pioner per als nostres residents, i d’una manera especial a totes les persones que tinguin algun problema de deglutició i/o masticació: “FACILE À MANGER”.

 

A això cal afegir una activitat física quotidiana com passejades i fomentar la mobilitat articular. A CG MYCES els nostres residents tenen a la seva disposició un servei de rehabilitació i fisioteràpia on de la mà d'un professional realitzen exercicis que milloren la seva mobilitat així com tractaments terapèutics dissenyats en funció de les necessitats funcionals.

el 22-08-2016
compartelo...
opinions dels nostres residents i familiars
L'últim en els blocs
Avui al blog de CG MYCES us parlem de l'important paper que juguen les famílies en la participació diària de les residències per a gent gran....veure mes
Prevenir les caigudes de la gent gran. Aquest és l'objectiu que persegueixen l'Institut de Biomecànica de València (IBV) i l'Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX) aquest 2017...veure mes
Avui CG MYCES us parlem del nostre servei de fisioteràpia i de com podem frenar el desgast de les articulacions....veure mes
Con la tecnología
Cloud Based Web System
Diseñado por
Diseño web Huesca
Política sobre cookies.
Acepto

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.