Sígueme...
Contacte 973 228 612
CG Myces
Residència per a gent gran i centre de dia

La cura de la pell

La cura de la pell

A partir dels cinquanta, la nostra pell necessita més atencions i una nutrició afegida. La vellesa pot ser una etapa difícil a causa dels canvis físics que pateix la pell i canvis interns del cos, però hem d'acceptar aquests canvis amb naturalitat ja que són irremeiables.

 

Hi ha cures específiques de la pell per a cada edat. Quan som joves fem servir cremes hidratants, en la fase adulta passem prevenim les arrugues també, ia partir dels 45-55 anys, també apareixen canvis.

 

La pell es posa més fina, perd greix i es veuen més fàcilment les venes i ossos.  La pell necessita una cura superficial que torni a aquesta l'elasticitat, lluminositat i la nodreixi en profunditat.  També poden trigar més temps a desaparèixer els rascades, talls o cops.

 

Tot això té lloc per la pèrdua del col·lagen que patim amb l'edat, especialment en la seva funció en la dermis. El col·lagen és el que fa que la nostra pell estigui ferma i llisa, i en la tercera edat es perd fins a un 30% de col·lagen.

 

Durant la tercera edat també es disminueix el ritme de la reparació de la pell, les cèl·lules es regeneren d'una manera més lenta. També la mala circulació de la sang influeix en la textura de la nostra pell, ja que al no arribar prou oxigen a aquesta, la converteix en menys elàstica.

 

En arribar a la tercera edat nostre rostre canvia, encara que és important que recordis que la joventut depèn de tu i no que la teva cara envelleixi amb el pas dels anys. Aquest canvi és per la pèrdua de greix de la hipodermis, i això porta l'aparició d'arrugues pel debilitament de la pell.

 

Els ossos facials també es contrauen a partir dels 60 anys aproximadament, que també provocarà el qual apareguin més arrugues.

 

És important portar un seguiment de la nostra pell per evitar possibles malalties o problemes. Hem de verificar que no apareixen lunars nous, embalums, taques, morats,...

 

I no oblidis cuidar la teva pell, amb neteja i hidratació, l'ús de protector solar sempre que surti l'aire lliure i l'exercici, amb el qual mantindràs millor la circulació de la sang.

 

En MYCES, el nostre equip mèdic s'encarrega de vigilar l'estat dels nostres residents i d'actuar davant de qualsevol anomalia que pugui aparèixer la seva pell.

 

 

el 02-06-2014
compartelo...
opinions dels nostres residents i familiars
L'últim en els blocs
Avui al blog de CG MYCES us parlem de l'important paper que juguen les famílies en la participació diària de les residències per a gent gran....veure mes
Prevenir les caigudes de la gent gran. Aquest és l'objectiu que persegueixen l'Institut de Biomecànica de València (IBV) i l'Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX) aquest 2017...veure mes
Avui CG MYCES us parlem del nostre servei de fisioteràpia i de com podem frenar el desgast de les articulacions....veure mes
Con la tecnología
Cloud Based Web System
Diseñado por
Diseño web Huesca
Política sobre cookies.
Acepto

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.