Sígueme...
Contacte 973 228 612
CG Myces
Residència per a gent gran i centre de dia

Ioga per a gent gran

Ioga per a gent gran

El ioga s'ha convertit en els últims anys en una de les activitats més populars i practicades a Espanya. És una disciplina habitual en qualsevol gimnasis i fins i tot hi ha centres on s'imparteix exclusivament aquesta tècnica o al costat d'altres de relaxació. Quin és el seu objectiu? Unir cos i ment mitjançant exercicis que afavoreixen la salut mental i corporal.

 

Amb el pas de l'edat hi ha algunes malalties que tenen major afecció a les persones: problemes circulatoris, artritis, insomni o molèsties digestives. En alguns casos, es poden mitigar amb la pràctica d'exercici i una millor alimentació. El ioga ajuda a optimitzar el nostre cos ia més equilibra la nostra respiració millorant el nostre sistema.

 

Quines particularitats té el ioga per a gent gran?


   

Els objectius que es persegueixen en aquest tipus de classes són: flexibilitat muscular, irrigació i postura. A poc a poc el cos s'acostumarà a les postures i es poden exigir exercicis de major complexitat. Abans de començar aquesta pràctica, es recomana consultar un mesurat en cas de patir problemes ossis o musculars.

 

La durada d'aquestes classes sol oscil·lar entre l'hora i l'hora i mitja (amb els estiraments posteriors). Alguns dels principals beneficis que aporta el ioga a la tercera edat són: prevenció de deteriorament o envelliment prematur i manteniniemto de la columna i articulacions més flexibles. També ajuda a millorar l'equilibri el que evita esvaïments o caigudes en les persones que el practiquen.

 

A més de millores corporals també afavoreix el desenvolupament mental. Ajuda a prevenir la pèrdua de memòria a l'haver de recordar exercicis i postures. El treball respiratori repercuteix en una major oxigenació del cervell per regenerar neurones i òrgans vitals.

 

A la residència CG Myces oferim el nostre servei de Centre de Dia a qualsevol persona gran que no sigui resident però vulgui conèixer-nos. Si vols gaudir d'una jornada amb activitats esportives i culturals impartides per professionals, contacta amb nosaltres i t'informarem del nostre calendari d'activitats.

 

Font: Asociación de Yoga Clásico, Innatia y Ciudad Yoga

el 02-02-2016
compartelo...
opinions dels nostres residents i familiars
L'últim en els blocs
Avui al blog de CG MYCES us parlem de l'important paper que juguen les famílies en la participació diària de les residències per a gent gran....veure mes
Prevenir les caigudes de la gent gran. Aquest és l'objectiu que persegueixen l'Institut de Biomecànica de València (IBV) i l'Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX) aquest 2017...veure mes
Avui CG MYCES us parlem del nostre servei de fisioteràpia i de com podem frenar el desgast de les articulacions....veure mes
Con la tecnología
Cloud Based Web System
Diseñado por
Diseño web Huesca
Política sobre cookies.
Acepto

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.