Sígueme...
Contacte 973 228 612
CG Myces
Residència per a gent gran i centre de dia

Influències de les mascotes a la salut de les persones

Influències de les mascotes a la salut de les persones

Una de les sensacions més plaents de la vida és l'afecte, tant donar-lo com rebre-ho. Les mascotes ens necessiten ia canvi són una font d'afecte inesgotable. Ens fan sentir bé amb nosaltres mateixos, redueixen el nostre estrès i contribueixen a la nostra salut física.

 

Beneficis de les mascotes en la nostra salut mental i física


Disminució de l'estrès i l'ansietat

Està científicament provat que acariciar a un animal ens relaxa, disminueix la nostra tensió i ens produeix pensaments positius. Aquest efecte tranquil·litzador repercuteix directament en la salut del nostre cor.

 

Augment de l'autoestima

Les mascotes també poden ajudar a superar estats de depressió i millorar el nostre estat d'ànim. Sentir-nos acompanyats, o tornar a casa i que el teu gos et esperi fent salts d'alegria, fa que ens sentim més estimats. A més, el fet d'haver de tenir cura d'un animal ens fa sentir més útils i responsables.

 

Eliminació del sobrepès

Els gossos són l'excusa perfecta per fer exercici. Necessiten sortir de casa i ens demanaran que els traguem al carrer a passejar. Tenir un gos implica tenir una actitud activa diàriament.

 

Triar la mascota adequada


Està clar que tenir una mascota és beneficiós per a la nostra salut però, quin és l'adequada: gos, gat, periquito, peix ...? Per prendre l'elecció adequada haurem de plantejar quant temps podem dedicar-hi i de quant espai disposem per cuidar-lo.

 

Els gossos necessiten sortir diàriament i són molt dependents, hauràs d'estar disposat a sortir al carrer tots els dies i estar pendent d'ell. Un gat, per contra, és molt més independent, no necessita tantes atencions i són feliços en interiors. A més, hauràs de tenir en compte la mida del teu habitatge, algunes races de gossos són massa grans per viure en un pis.

 

En casos en què els amos no tinguin massa temps, tinguin poca mobilitat o estiguin malalts, recomanem tenir mascotes que visquin en gàbies o peixeres i que requereixin de cures mínimes.

el 02-06-2015
compartelo...
opinions dels nostres residents i familiars
L'últim en els blocs
Avui al blog de CG MYCES us parlem de l'important paper que juguen les famílies en la participació diària de les residències per a gent gran....veure mes
Prevenir les caigudes de la gent gran. Aquest és l'objectiu que persegueixen l'Institut de Biomecànica de València (IBV) i l'Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX) aquest 2017...veure mes
Avui CG MYCES us parlem del nostre servei de fisioteràpia i de com podem frenar el desgast de les articulacions....veure mes
Con la tecnología
Cloud Based Web System
Diseñado por
Diseño web Huesca
Política sobre cookies.
Acepto

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.