Sígueme...
Contacte 973 228 612
CG Myces
Residència per a gent gran i centre de dia

Imserso: una opció per viatjar

Imserso: una opció per viatjar

Quan vam arribar a la jubilació, és hora d'aprofitar per fer tot allò que no hem tingut temps de fer abans, de tenir temps per a nosaltres mateixos. Una de les activitats que més es desitja en arribar a aquesta edat és viatjar: tenir unes petites vacances, fer excursions ...

 

L'Imserso, l'Instituto de Mayores y Servicios Sociales, promou un programa social de turisme destinat a les persones majors. Aquest programa d'envelliment actiu, té l'objectiu de facilitar la mobilitat de les persones grans per les destinacions turístiques del país. Sol ser en temporada baixa perquè les condicions del viatge, a més de les subvencions, siguin més accessibles per a tothom.

 

Els requisits per poder accedir als ajuts de l'Imserso són tenir com a mínim 65 anys i ser pensionista. En el cas de la viduïtat, l'edat mínima baixa als 55, o també es redueix als 60 per al cas de les prejubilacions. Aquests ajuts permeten com a acompanyant al cònjuge, el qual no ha de complir amb els requisits anteriors. També s'admet l'acompanyament un fill amb discapacitat d'almenys el 45% .

 

Hi ha diferents modalitats de viatge perquè les persones grans puguin gaudir d'unes vacances. Una de les modalitats de viatge és l'estada en zones costaneres turístiques , una altra són circuits culturals per conèixer la història i l'art d'Espanya , i també es pot realitzar turisme de natura amb rutes per paratges pintorescos .

 

Actualment s'està publicant tota la informació referent a la campanya de viatges de l'Imserso de la temporada 2013-2014 i les primeres notícies de destinacions i preus . Per exemple , un viatge de 8 dies a les Illes Balears , amb transport inclòs i habitació doble a compartir sortiria per uns 182,29 € .

 

L'adquisició dels bitllets per a la temporada 2013 - 2014 s'inicia de manera escalonada depenent de les comunitats autònomes a partir del dia 21 de setembre. A Catalunya és a partir del dia 26 de setembre. Totes les persones que van fer la sol · licitud per a l'adquisició de bitllets aquesta temporada hauran de rebre una notificació . Per reservar les places , es pot realitzar des de les agències de viatges autoritzades , aquí deixem un enllaç:

 

Agències de viatges >>

 

Si es té interès en sol·licitar un viatge , recordem que les places són limitades, per atorgar es tenen en compte característiques com l'edat del sol·licitant, la situació econòmica, la condició de família nombrosa... pel que és convenient informar-se amb antelació. En el cas de Lleida, l'Institut Català d' Assistència i Serveis Socials es troba a l'avinguda del Segre, 5, al número de telèfon 973 703 600.

 

Des·de MYCES creiem que les persones grans han de tenir una vida el més activa possible dins les seves possibilitats, la qual cosa els proporciona un envelliment molt més saludable, tant mental com físicament.

el 23-09-2013
compartelo...
opinions dels nostres residents i familiars
L'últim en els blocs
Avui al blog de CG MYCES us parlem de l'important paper que juguen les famílies en la participació diària de les residències per a gent gran....veure mes
Prevenir les caigudes de la gent gran. Aquest és l'objectiu que persegueixen l'Institut de Biomecànica de València (IBV) i l'Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX) aquest 2017...veure mes
Avui CG MYCES us parlem del nostre servei de fisioteràpia i de com podem frenar el desgast de les articulacions....veure mes
Con la tecnología
Cloud Based Web System
Diseñado por
Diseño web Huesca
Política sobre cookies.
Acepto

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.