Sígueme...
Contacte 973 228 612
CG Myces
Residència per a gent gran i centre de dia

Gent Gran Gent Artista: És Nadal

Gent Gran Gent Artista: És Nadal

Ens han remès d'ACRA (Associació Catalana de Recursos Assistencials) la decisió de la XII Concurs d'ACRA Gent Gran Gent Artista sobre les postals guanyadores i tenim l'honor d'anunciar que la postal nadalenca amb títol És Nadal realitzada per Rosa Montañola i Dominica Lorente ha rebut el segon premi!!

 

Aquí us deixem les nota que s'ha emès des ACRA amb la decisió de totes les categories.

 

I un cop més, Moltes Felicitats per Rosa i Dominica!!!

 

 

 

Benvolguts, benvolgudes,

 

Ja tenim les postals guanyadores del XII Concurs d’ACRA Gent Gran Gent Artista. La postal més creativa ha estat El caliu de Nadal (núm. 226), feta per Primitivo Mora, de la Residència Novallar de Mediona. Aquesta serà la felicitació que ACRA utilitzarà en aquestes festes nadalenques. Anirà acompanyada de la llegenda “Que la felicitat no sigui un somni, que sigui una realitat” (núm. 260), de Mónica Vallès de la Residència L’Onada Deltebre, guanyadora en la categoria Missatge nadalenc més entranyable.

 

Enguany, la presidenta d’ACRA, Cinta Pascual, i la directora general, Montse Llopis, visitaran els centres dels guanyadors per lliurar els guardons. A la resta de participants se’ls enviarà per correu els diplomes. Moltes gràcies a tots per participar!

 

Pel que fa a la resta de premis, el jurat ha decidit premiar per unanimitat les següents postals:

 

Categoria ‘Postal més creativa’:

 

1r. Premi: El Caliu de Nadal (núm. 226) de la Residència Novallar de Mediona. Autor: Primitivo Mora.

 

2n. Premi: És Nadal (núm. 145) del Centre Gerontològic Myces. Autores: Rosa Montañola  i Dominica Lorente.

 

3r. Premi: Buscant Camí (núm. 56) de la Residència els Rosers. Autores: Josefa Malet, Carmen Periago, Maria del Sol Fuentes, Mercè Tarrago, Montserrat Bosch  i Maria Teresa Elias.

 

 

Categoria ‘Millor treball artesanal’:

 

1r. Premi: Per Nadal la família unida (núm. 73) de la Residència Assistida Asil Torrent. Autores: Carme Ocaña, Alicia Ramírez, Ciríaca Arnaiz, María Pardo, Mercè Llagostera, Carmen Albareda, Ana Aznar, María Martín, Mercè Casino, Teresa Valero i Asunción Vidal.

 

2n. Premi: Grans mans amb grans cors guiats per l’estel de Nadal (núm. 21) de la Residència Santa Eulàlia. Autors: Dolores Tomilla, Antonia Camacho, Julia Oliver, Paquita Bertrán, Francisco Arroyo.

 

3r. Premi: Reinventa el Nadal (núm. 156) de la Residència Llegat Roca i Pi. Autores: María Rosa Navarro, Flora Buguès, Montserrat Prat, Maria Arnedo, Maria Jesús Cabello i Encarnación Corpas.

 

 

Categoria ‘Millor treball col·lectiu’:

 

1r. Premi: Llum (núm. 127) del Centre de Dia Roureda-Sabadell. Autors: Jose Cabello, Pedro Poyato, Carmen Garcia i Dolores López.

 

2n. Premi: Col.lage Nadalenc (núm. 146) de la Residència Geriàtrica Sant Domènech. Autors: Dolors Barril, Julia Mercadal, Remei Bringuè, Carmen Perez, Maria Burgès, Maria Gensana, Teresa Santos,Conxita Gabarrella, Carmen Torrades, Ramón Garrofé, Rosa Cuco, Mercè Farré, Montserrat Farré, Lola Rubies, Teresa Morros, Francisca Terres, Pau Montsanís, Margarita Monill, Roser Carbí, Leonor Amenós, Francisca Ripoll i Pepita Pallerola.

 

3r. Premi: Viure el Nadal amb Cor (núm.183) de la Residència Titus. Autors: Trinidad Puerto, Josefa Pérez, Josefa Sala, Francisca Schornstein, Dionisia Castello, Soledad Portela, Angela Soler, Salvador Esteve, Santiago Escobar, Enriqueta García, Fidel Hernández, Gladys Fernández.

 

 

Categoria ‘Missatge nadalenc més entranyable’:

 

1r. Premi: Que la felicitat no sigui un somni, que sigui una realitat (núm. 260) de la Residència Onada Deltebre. Autora: Mónica Vallès.

 

2n. Premi: Que el caliu de Nadal t’acompanyi durant l’any (núm. 226) de la Residència Novallar de Mediona. Autor: Primitivo Mora.

 

3r. Premi: La nit de nadal el bosc s’engalana, els avets es donen les mans per ballar la sardana i rebre el nen Jesús (núm. 158) de la Residència Mirador de l’Estany. Autora: Pilar Serra.

 

 

A banda d’aquests premis, la postal més votada per correu electrònic i per internet ha estat Els millors desitjos per aquestes Festes (núm. 49) de la Residència Inglada Via. Autores: Ma Antonia Carbó, Teresa Mañé Sans, Lola Ventura Pujol i Concepción Pacheco Pérez.

 

 

Les postals guanyadores seran exposades a la seu d’ACRA durant un mes. En aquest període de temps, podeu passar a recollir els originals.  

 

Publicado en Actualitat a MYCES,
el 16-12-2013
compartelo...
opinions dels nostres residents i familiars
L'últim en els blocs
Avui al blog de CG MYCES us parlem de l'important paper que juguen les famílies en la participació diària de les residències per a gent gran....veure mes
Prevenir les caigudes de la gent gran. Aquest és l'objectiu que persegueixen l'Institut de Biomecànica de València (IBV) i l'Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX) aquest 2017...veure mes
Avui CG MYCES us parlem del nostre servei de fisioteràpia i de com podem frenar el desgast de les articulacions....veure mes
Con la tecnología
Cloud Based Web System
Diseñado por
Diseño web Huesca
Política sobre cookies.
Acepto

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.