Sígueme...
Contacte 973 228 612
CG Myces
Residència per a gent gran i centre de dia

fisioteràpia i tercera edat: 100% compatibles

fisioteràpia i tercera edat: 100% compatibles

Es diu que una persona entra a la tercera edat quan compleix els 60 anys. L'envelliment és un procés inevitable en tots. L'envelliment és el procés de canvi gradual i espontani que comporta la maduració al llarg de la vida, relacionat amb una sèrie de canvis tant físics com psicològics.

 

La vellesa no és una malaltia, tot i que sí ve acompanyada de diferents processos de canvi o síndromes invalidants. La geriatria és l'especialitat mèdica dedicada a l'estudi de la prevenció, el diagnòstic, el tractament i la rehabilitació de les malalties en la tercera edat.

 

La fisioteràpia geriàtrica tracta de compensar aquestes síndromes invalidants en les persones de la tercera edat, ja que en aquesta etapa de la vida la probabilitat de tenir problemes és més gran, amb una recuperació més lenta i incompleta també.

 

L'objectiu provincial de la fisioteràpia es centra en la prevenció, diagnòstic i tractament primerenc de les diferents malalties que afecten les persones de la tercera edat o així evitar que el cos es degradi més del necessari i mantenir també les funcions en el millor estat possible durant el major temps.

 

La necessitat de tractaments precoços i preventius són molt importants per a les persones de la tercera edat, per a tota deficiència motriu, ja sigui d'origen nerviós o articular, i per la persistència d'una activitat física.

 

Algunes de les conseqüències que pot tenir la gent gran són:

  • Disminució de l'audició i la vista
  • Pèrdua general de força i disminució de potència muscular
  • Disminució de l'estabilitat
  • Alentiment de reaccions de defensa
  • Alteracions articulars
  • Artritis, vertígens, atròfies musculars ...

 

Amb la fisioterapa es pretén potenciar els exercicis diaris i sense fatiga segons el grau d'autonomia de la persona. La fisioteràpia geriàtrica es pot aplicar a pacients afectats de malalties invalidants que concerneixin a l'aparell locomotor, cardiorespiratori i circulatori; així com a pacients amb problemes psíquics o psicològics.

 

El servei de rehabilitació i fisioteràpia de CENTRE GERONTOLÒGIC MYCES treballen amb els residents mitjançant exercicis i aparells per millorar la seva mobilitat. Els professionals personalitzen els tractaments terapèutics a les necessitats funcionals del resident amb la supervisió del metge.

el 20-03-2015
compartelo...
opinions dels nostres residents i familiars
L'últim en els blocs
Avui al blog de CG MYCES us parlem de l'important paper que juguen les famílies en la participació diària de les residències per a gent gran....veure mes
Prevenir les caigudes de la gent gran. Aquest és l'objectiu que persegueixen l'Institut de Biomecànica de València (IBV) i l'Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX) aquest 2017...veure mes
Avui CG MYCES us parlem del nostre servei de fisioteràpia i de com podem frenar el desgast de les articulacions....veure mes
Con la tecnología
Cloud Based Web System
Diseñado por
Diseño web Huesca
Política sobre cookies.
Acepto

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.