Sígueme...
Contacte 973 228 612
CG Myces
Residència per a gent gran i centre de dia

El ser humà

El ser humà

L'entrada d'avui la volem dedicar a la nostra resident més longeva, la Sra Rosa Coll Carrera, a través d'una carta que ha escrit el seu fill, el Sr Francisco Bosch Coll. 

 

Rosa Coll va néixer a Vilanova de la Barca (Lleida) el 29 de setembre de l'any 1909. Actualment té 104 anys i 7 mesos, dels quals porta els seus últims 8 anys al centre amb nosaltres. 

 

Un dels seus fills, el Sr Francisco Bosch Coll és el que ens ha escrit el text, el qual volem compartir amb tots vosaltres ja que ens fa molta il·lusió que es valorin els serveis que prestem les residències

 

 

El ser humà

 

Quan naixem som els mes desprotegits, som nadons indefensos respecte als mamífers i altres animals (som animals racionals). La cura dels nostres pares fa possible el nostre desenvolupament per fer-nos grans i grans i mes grans, fins com aquell que diu tornem a ser nadons (home vell, dos vegades nen).

 

Els nostres pares quan no hi son, desprès també estem desproteixits.

 

No tothom està amb aquestes condicions, uns tenen fills o familiars que s'han fet càrrec, altres estan sols, quan tanquen la porta de casa seva ja hi son tots, les nits es fan llargues i si necessites un got d'aigua el tens d'anar a buscar tu mateix, com altres necessitats.

 

Avui dia, a les residències d'avis, fan la vida quotidiana amb més qualitat. Tenen els serveis necessaris per atendre el que necessita una persona. Els familiars i amics els poden visitar a tota hora, tenen l'avantatge que poden fer visites fora de la Residència amb grup o familiars i si estan prou bé de salut sols.

 

Jo en aquest moment em trobo amb aquesta experiència, la meva mare està a la Residència Myces de Lleida.

 

La vaig a veure dos o tres cops per setmana i em diu que es troba bé i comprovo que és així.

 

Quan hem celebrat el seu aniversari (de la mare) i hem sortit de la Residència a un local per fer la festa, tenim tot el suport de la direcció de la Residència amb la data i l´horari, sense cap problema.

 

Els que estan en contacte i atenen a les persones de la Residència, tenen la paciència i la constància de fer la seva feina, als quals tenen la meva bona opinió i els he de aplaudir.

 

Per a moltes persones que tenen la necessitat d'anar a una Residència de la Gent Gran , el preu d'aquestes algunes vegades no és del tot accessible. Jo no sé si són cares o tenen un preu just per als serveis que ofereixen, només sé que en Myces, la meva mare té una alta qualitat de vida, i això és el que des·de la nostra família valorem, perquè s'ho mereix.

 

Francisco Bosch Coll

 

 

Publicado en Actualitat a MYCES,
el 27-05-2014
compartelo...
opinions dels nostres residents i familiars
L'últim en els blocs
Avui al blog de CG MYCES us parlem de l'important paper que juguen les famílies en la participació diària de les residències per a gent gran....veure mes
Prevenir les caigudes de la gent gran. Aquest és l'objectiu que persegueixen l'Institut de Biomecànica de València (IBV) i l'Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX) aquest 2017...veure mes
Avui CG MYCES us parlem del nostre servei de fisioteràpia i de com podem frenar el desgast de les articulacions....veure mes
Con la tecnología
Cloud Based Web System
Diseñado por
Diseño web Huesca
Política sobre cookies.
Acepto

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.