Sígueme...
Contacte 973 228 612
CG Myces
Residència per a gent gran i centre de dia

El sedentarisme en la tercera edat

El sedentarisme en la tercera edat

Amb l'edat, les nostres funcions motores es deterioren, el cos es debilita i es tendeix a una vida més sedentària, a CG MYCES nostres residents té a la seva disposició un servei de rehabilitació i fisioteràpia. Avui us parlem dels perills del sedentarisme i com aconseguir una vida més plena i autònoma.


Sempre s'ha dit que és important portar una vida sana i una alimentació equilibrada. Aquesta frase es fa encara més indispensable a la vellesa on la manca d'activitat física comporta problemes de salut en la gent gran i accelera l'envelliment precoç.


A CG MYCES els nostres residents tenen a la seva disposició un servei de rehabilitació i fisioteràpia on de la mà d'un professional realitzen exercicis que milloren la seva mobilitat així com tractaments terapèutics dissenyats en funció de les necessitats funcionals.


Entre els riscos i perills que fomenta el sedentarisme està el de patir malalties cardiovasculars, diabetis, obesitat etc. La mobilitat és essencial per poder dur una vida activa, plena i autònoma.


L'esport o les activitats domèstiques poden ajudar-nos a eliminar de la nostra rutina aquesta mandra que ens fa ser sedentaris. Activitats tranquil·les com el ioga o la natació aporten benestar físic però també emocional. D'altra banda, és recomanable agafar hàbits com passejar.

 

Paral·lelament és important exercitar també la nostra ment. La setmana passada al nostre blog us parlàvem Paisatges Silents, un projecte innovador que té per objectiu millorar l'estat anímic dels residents geriàtrics a través de la cinematografia.


A través de teràpies i activitats relacionades amb l'animació estimulativa podem incentivar el nostre estat emocional i evitar així perdre la motivació per fer coses. D'aquesta manera, vida física i emocional convergeixen en un punt que fa que les persones grans augmentin en qualitat de vida i benestar.

el 23-05-2016
compartelo...
opinions dels nostres residents i familiars
L'últim en els blocs
Avui al blog de CG MYCES us parlem de l'important paper que juguen les famílies en la participació diària de les residències per a gent gran....veure mes
Prevenir les caigudes de la gent gran. Aquest és l'objectiu que persegueixen l'Institut de Biomecànica de València (IBV) i l'Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX) aquest 2017...veure mes
Avui CG MYCES us parlem del nostre servei de fisioteràpia i de com podem frenar el desgast de les articulacions....veure mes
Con la tecnología
Cloud Based Web System
Diseñado por
Diseño web Huesca
Política sobre cookies.
Acepto

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.