Sígueme...
Contacte 973 228 612
CG Myces
Residència per a gent gran i centre de dia

Eines per millorar la mobilitat

Eines per millorar la mobilitat

Un gran nombre de persones pateixen algun tipus de discapacitat o dependència, per la qual necessiten ajuda per a la seva mobilitat personal.

 

A CG Myces sabem que, per a qualsevol persona, valer-se per si mateix, desplaçar-se, ser autònom, augmenta la seva confiança i millora el seu estat d'ànim. Actualment, existeixen nombroses tècniques, eines i productes que ajuden a gent gran i / o persones dependents a desenvolupar-se en les seves activitats quotidianes. Aquests mitjans els permeten gaudir de la seva llibertat i desplaçar-se sense ajuda d'una altra persona.

 

Eines d'ajuda per millorar la mobilitat


Depenent del nivell de discapacitat de l'afectat, es triarà una eina o una altra per ajudar a millorar la seva mobilitat:

 

Bastó

El bastó és una de les eines més utilitzades per ajudar a caminar. Permet donar suport al pes del cos, donat seguretat i facilitant que la persona camini amb més facilitat.

A més, s'utilitza per descarregar o alleugerir el treball que realitza una articulació adolorida o danyada, una fractura de maluc ... En aquests casos, s'ha de portar el bastó al costat contrari de la cama afectada.

És important que l'altura del bastó estigui a l'alçada del trocànter major del fèmur. A més, la seva empunyadura ha de ser ampla i gruixuda per repartir el pes del cos per tota la mà i que sigui còmode; i tindrà un tac de goma per evitar deslizos.

 

Caminador

El caminador està indicat per a persones grans que tenen una mobilitat molt reduïda però conserven la força dels seus braços, pel que necessiten una superfície de suport més àmplia que la que els dóna un bastó.

Hi caminadors simples o amb rodes (dues o quatre rodes) i es poden afegir accessoris com cistelles o taules per seure en cas de fatiga. És important que estigui adaptat a l'ancià que li d'ús perquè pugui utilitzar-lo i manejar amb facilitat (l'alçada serà la mateixa que en el cas del bastó.

 

Crosses

Les crosses estan destinades, normalment, al període de recuperació després d'una lesió d'una cama o maluc, si es necessita ajuda en l'equilibri o si la persona té una cama més feble o adolorida que l'altra.

Es poden utilitzar una o dues, depenent de les necessitats de l'afectat. De nou, l'alçada de l'empunyadura de les crosses haurà d'estar al nivell del trocànter del fèmur; i la peça que cobreix l'avantbraç, dos o tres dits per sota del colze. Si es fa servir només una crossa, es col·locarà al braç contrari de la cama lesionada.

 

A CG Myces desenvolupem diferents programes de prevenció i rehabilitació per a gent gran que ajuden als nostres residents a conservar les seves capacitats de moviment. Si esteu interessats en els nostres programes, no dubteu en preguntar-nos.

el 13-10-2015
compartelo...
opinions dels nostres residents i familiars
L'últim en els blocs
Avui al blog de CG MYCES us parlem de l'important paper que juguen les famílies en la participació diària de les residències per a gent gran....veure mes
Prevenir les caigudes de la gent gran. Aquest és l'objectiu que persegueixen l'Institut de Biomecànica de València (IBV) i l'Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX) aquest 2017...veure mes
Avui CG MYCES us parlem del nostre servei de fisioteràpia i de com podem frenar el desgast de les articulacions....veure mes
Con la tecnología
Cloud Based Web System
Diseñado por
Diseño web Huesca
Política sobre cookies.
Acepto

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.