Sígueme...
Contacte 973 228 612
CG Myces
Residència per a gent gran i centre de dia

Deixar la llar en la Tercera Edat

Deixar la llar en la Tercera Edat

Els anys van passant , ens arriba la tercera edat, els nostres records es transformen en una sensació de solitud i tristesa. La nostra llar és el cúmul de tots els records i moments que hem col·leccionat al llarg de la nostra vida. És el nostre espai familiar, de seguretat, de domini propi on sentim que tot ens pertany. Sortir d'aquesta zona de confort i abandonar la nostra llar per traslladar-nos a un altre, de vegades suposa una decisió difícil i extaña.

 

Quan es realitza el trasllat a una residència, l'inici és complicat emocionalment perque poden apareix sentiments d'angoixa, culpa o tristesa.


A CG MYCES ens esforcem cada dia perquè els nostres residents estiguin com a casa respectant sempre la seva privacitat i intimitat. Així mateix, és important mantenir el vincle amb la llar i amb els seus familiars.


Els nostres professionals desenvolupen serveis especialitzats orientats a l’atenció integral de les avis en un ambient acollidor i relaxant. CENTRE GERONTOLÓGICO MYCES disposa d'un psicòleg compromès a facilitar que la gent gran se sentin còmodes en l'entorn residencial i així crear un ambient de convivència agradable. El psicòleg és el professional que amb empatia dialoga amb els residents i les seves famílies per entendre les seves emocions i sentiments.


Així mateix, com ja us parlàvem en un altre post on us explicàvem el concepte cohousing, en el nostre centre oferim apartaments amb jardí propi on els residents poden gaudir d'una zona de confort i intimitat.

 

 

Publicado
el 13-06-2016
compartelo...
opinions dels nostres residents i familiars
L'últim en els blocs
Avui al blog de CG MYCES us parlem de l'important paper que juguen les famílies en la participació diària de les residències per a gent gran....veure mes
Prevenir les caigudes de la gent gran. Aquest és l'objectiu que persegueixen l'Institut de Biomecànica de València (IBV) i l'Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX) aquest 2017...veure mes
Avui CG MYCES us parlem del nostre servei de fisioteràpia i de com podem frenar el desgast de les articulacions....veure mes
Con la tecnología
Cloud Based Web System
Diseñado por
Diseño web Huesca
Política sobre cookies.
Acepto

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.