Sígueme...
Contacte 973 228 612
CG Myces
Residència per a gent gran i centre de dia

Com retardar el desgast de les articulacions en la Tercera Edat

Com retardar el desgast de les articulacions en la Tercera Edat

Amb el pas dels anys, les nostres articulacions pateixen un desgast natural que en major o menor mesura pugui causa símptomes amb dolor i rigidesa en la mobilització. És per això que és important prendre les mesures oportunes per retardar-lo en la mesura del possible, dit desgast. Avui CG MYCES us parlem com frenar-lo.


Tots sabem que el moviment és vida. La immobilitat és un repte diari en la nostra tasca com profesionales.Por això, en CG MYCES ens preocupem per que els nostres residents geriàtrics realitzin una vida activa per evitar el sedentarisme.

 

 

Com que és un lent i progressiu desgast, una bona manera de frenar-és relizando exercicis d'estirament, d'enfortiment i posturals. És important no sobrecarregar l'articulació alhora que es reforça la musculatura que l'envolta.

 

  • Canvia de postura cada 5 o 10 minuts, sobretot si s'està molt temps dempeus o assegut.
  • L'obesitat danya les articulacions en àrees com els genolls i els malucs, ja que tot el pes del cos recau en les extremitats inferiors.
  • Moure les cames abans d'aixecar-se. Per exemple, en sortir del llit, a levantarde d'una cadira.
  • Calçat adequat per tenir una bona subjecció.
  • Estirar les cames quan s'està assegut. Així la ròtula exerceix menys pressió sobre el fèmur.
  • Pujar i baixar escales però amb moviments lents i recolzant-se en la barana.


L'exercici físic el considerem com la modalitat de rehabilitació primaria.Por això, comptem amb un programa d'activitats físiques que pretén diversos objectius:

 

  • Introduir hàbits saludables
  • Retardar el deteriorament físic-cognitiu
  • Millorar l'autonomia
  • Evitar el sedentarisme

 

És recomanable consultar amb un fisioterapeuta que ens pot aconsellar quins són els exercicis més recomanables depenent de quina és l'articulació que ens està donant els problemes. Són molts els mètodes i tècniques de Fisioteràpia que realitzem en el nostre Centre amb el propòsit de mantenir i evitar la disminució de les capacitats funcionals de l'individu. A la nostra web pots consultar el nostre Programa d'Activitats de l'Àrea de Fisioteràpia i Rehabilitació.

 

En Myces treballem per la salut i millor qualitat de vida dels nostres pacients.

 

el 01-02-2017
compartelo...
opinions dels nostres residents i familiars
L'últim en els blocs
Avui al blog de CG MYCES us parlem de l'important paper que juguen les famílies en la participació diària de les residències per a gent gran....veure mes
Prevenir les caigudes de la gent gran. Aquest és l'objectiu que persegueixen l'Institut de Biomecànica de València (IBV) i l'Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX) aquest 2017...veure mes
Avui CG MYCES us parlem del nostre servei de fisioteràpia i de com podem frenar el desgast de les articulacions....veure mes
Con la tecnología
Cloud Based Web System
Diseñado por
Diseño web Huesca
Política sobre cookies.
Acepto

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.