Sígueme...
Contacte 973 228 612
CG Myces
Residència per a gent gran i centre de dia

Com i on viatjar en la tercera edat

Com i on viatjar en la tercera edat

 

 

Quan vam arribar a l'edat de jubilació, nostres tasques diàries descendeixen i per això, la capacitat de gaudir de més temps lliure ens permet viatjar més i conèixer altres llocs. Encara que algunes persones pateixin algun problema físic que impedeixi llargues rutes, en l'actualitat hi ha una oferta molt variada que s'adapta a gustos i necessitats.

 

 

Per què és important viatjar? Quan vam visitar altres llocs nostra adquisició de coneixements i experiència augmenta. Això provoca que tinguem un major enriquiment personal i ens coneguem millor a nosaltres mateixos. A més en la tecera edat aquests viatges solen realitzar-se en grups fomentant les relacions socials i l'intercanvi de vivències.

 

Els viatges més demandats per a la gent gran solen ser turisme d'interior i de benestar. Aquest tipus de rutes no requereixen d'una gran capacitat física ia més els desplaçaments no són tan llargs com per repercutir de manera negativa en l'estat de salut de la persona.

 

viajes imserso, viajar ancianos, viajar tercera edad, residencia lleida

L'Institut de Majors i Serveis Socials ofereix a la gent gran viatges organitzats a través del seu programa de turisme i de termalisme social. Aquests viatges estan totalment coordinats per l'organització fomentant que la gent gran s'apuntin i puguin gaudir de noves experiències. Us deixem els detalls principals de cada un d'ells:

 

     - Turisme: dins de les opcions s'inclouen viatges costaners (Andalusos, Canàries, Catalunya, Comunidaa Valenciana, Illes Balears i Múrcia), circuits culturals, turisme de natura i viatges a capitals de província i ciutats autònomes. En la majoria dels casos s'inclouen els trasllats, manutenció, pòlissa d'assegurances col·lectiva i servei mèdic.

     - Termalisme: aquest programa està orientat al descans en balnearis on s'inclou allotjament, manutenció, tractaments termals i seguiment mèdic. Aquest tipus de tractaments estan recomanats per a persones que pateixen artrosi, problemes respiratoris, reumatisme o problemes renals. Les estades solen tenir una durada de 10 o 12 dies.

 

Des·de CG Myces us animem a que seguiu gaudint de viatges, siguin més curts o llargs, però és important continuar visitant altres llocs i obrint la ment.

 

 

Font: IMSERSO, Tercerda Edat i Món Sènior

 

el 14-03-2016
compartelo...
opinions dels nostres residents i familiars
L'últim en els blocs
Avui al blog de CG MYCES us parlem de l'important paper que juguen les famílies en la participació diària de les residències per a gent gran....veure mes
Prevenir les caigudes de la gent gran. Aquest és l'objectiu que persegueixen l'Institut de Biomecànica de València (IBV) i l'Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX) aquest 2017...veure mes
Avui CG MYCES us parlem del nostre servei de fisioteràpia i de com podem frenar el desgast de les articulacions....veure mes
Con la tecnología
Cloud Based Web System
Diseñado por
Diseño web Huesca
Política sobre cookies.
Acepto

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.