Sígueme...
Contacte 973 228 612
CG Myces
Residència per a gent gran i centre de dia

Col·laboració CG MYCES i l'Associació Down Lleida

Col·laboració CG MYCES i l'Associació Down Lleida

Com no podia ser d'una altra manera, i d'acord amb els diversos projectes de suport a l'obra social que des CENTRE GERONTOLOGIC MYCES hem realitzat des d'inici del 2014, a escassos 2 mesos per finalitzar l'any ens complau anunciar el conveni de col·laboració entre el nostre centre i l'Associació Down Lleida per a la plena integració de les persones amb síndrome de Down en els diferents àmbits socials, concretament en l'àmbit sociolaboral.

 

Aquesta col·laboració consisteix a possibilitar la incorporació de joves integrants del projecte d'inserció sociolaboral de persones amb síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals "INTEGRA 21" per a la realització de pràctiques laborals en el nostre Centre.

  

La signatura del conveni s'ha realitzat a inicis del mes de novembre, i hi van participar Pilar Sanjuan com presindenta de l'Associació Down Lleida, Ricardo Terés com a Director de la Residència MYCES i Marta Gòdia, jove que des del 3 de novembre es troba realitzant pràctiques laborals en el nostre Centre col·laborant molt activament amb les diverses activitats lúdiques que realitzen els nostres residents.

 

Després de diverses setmanes sent una treballadora més del nostre Centre, la Marta ha demostrat saber guanyar-se l'afecte dels seus companys de treball i molt especialment la dels residents del nostre Centre, donant-li un extra d'alegria i compromís a les activitats en què participa juntament amb seus residents.

 

A Centre Gerontològic MYCES desitgem a Marta tota la sort del món en aquesta nova etapa al costat del nostre equip, i ens comprometem a ajudar-te a aconseguir les habilitats necessàries per poder accedir en un futur a un lloc de treball.


MOLTA SORT I MOLTES GRÀCIES MARTA

Publicado en Actualitat a MYCES,
el 11-11-2014
compartelo...
opinions dels nostres residents i familiars
L'últim en els blocs
Avui al blog de CG MYCES us parlem de l'important paper que juguen les famílies en la participació diària de les residències per a gent gran....veure mes
Prevenir les caigudes de la gent gran. Aquest és l'objectiu que persegueixen l'Institut de Biomecànica de València (IBV) i l'Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX) aquest 2017...veure mes
Avui CG MYCES us parlem del nostre servei de fisioteràpia i de com podem frenar el desgast de les articulacions....veure mes
Con la tecnología
Cloud Based Web System
Diseñado por
Diseño web Huesca
Política sobre cookies.
Acepto

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.