Sígueme...
Contacte 973 228 612
CG Myces
Residència per a gent gran i centre de dia

Cohousing: viure la vellesa de manera activa

Cohousing: viure la vellesa de manera activa

Compartir i col·laborar són dues de les paraules que defineixen aquest nou concepte que ha irromput amb força a Espanya: el Cohousing.

 

Es tracta d'una alternativa a les residències convencionals on aquelles persones grans que així ho desitgen, viuen aquesta etapa de la seva vida en un habitatge col·laborativa i participen en projectes comuns al costat d'altres veïns.

 

 

Va néixer en els anys seixanta a Dinamarca i més tard es va estendre pels EUA i Canadà fins a arribar a Espanya. En un moment com l'actual on vivim temps de canvi, el cohousing ha fet empremta al nostre país.

 

Viure en comunitat

 

Exemple d'això és Trabensol, una cooperativa a Torremocha del Jarama que ha apostat per aquest model nòrdic on un grup de persones grans decideixen conviure en una mena de conjunt residencial amb total autonomia i intimitat i compartint espais i projectes comuns.

 

És una filosofia de vida que ja ha donat grats resultats en la qualitat de vista dels seus integrants ja que aquests se senten més autònoms, més feliços i més còmodes.

 

 

En el nostre centre treballem per un espai de vida proper i familiar per als usuaris del centre. Per això, a CG MYCES disposem d'apartaments independents amb serveis que combinen aquesta filosofia del cohousing. Per exemple, serveis d'infermeria, cures mèdiques, biblioteca, sala de teràpies, gimnàs, podologia, perruqueria, servei de bugaderia i cuina entre altres.

 

Les habitacions estan situades a la planta baixa i compta amb dos llits, un bany i un jardí propi.

 

habitaciones apartamento

 

 

 

En definitiva, a CG MYCES busquem la felicitat i confort dels que confien en un centre residencial per viure aquesta etapa de la seva vida. Sempre primant el concepte espai-llar de vida proper i familiar en un entorn tranquil per descansar i relacionar-se amb els familiars i amics.

 

Publicado en Actualitat a MYCES,
el 18-05-2016
compartelo...
opinions dels nostres residents i familiars
L'últim en els blocs
Avui al blog de CG MYCES us parlem de l'important paper que juguen les famílies en la participació diària de les residències per a gent gran....veure mes
Prevenir les caigudes de la gent gran. Aquest és l'objectiu que persegueixen l'Institut de Biomecànica de València (IBV) i l'Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX) aquest 2017...veure mes
Avui CG MYCES us parlem del nostre servei de fisioteràpia i de com podem frenar el desgast de les articulacions....veure mes
Con la tecnología
Cloud Based Web System
Diseñado por
Diseño web Huesca
Política sobre cookies.
Acepto

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.