Sígueme...
Contacte 973 228 612
CG Myces
Residència per a gent gran i centre de dia

Benvinguts a La Veu de la Gent Gran

Benvinguts a La Veu de la Gent Gran

Benvinguts a "La Veu de la Gent Gran". Aquesta és una finestra perquè els nostres residents tinguin un lloc, a través de les noves tecnologies, d'expressar la seva opinió sobre temes variats.

 

Aquesta activitat, aquesta dins dels tallers i activitats diàries que es realitzen en MYCES, i serveix, a més de perquè els residents tinguin contacte amb les noves tecnologies, per a fomentar la companyonia i que la ment segueixi desperta i en contacte amb el que passa al seu voltant.

 

A més de tot això, volem també que des de l'exterior es vegi que una residència no és un espai tancat on els residents estan aïllats, sinó que és un lloc on compartir vivències i on les persones estan ateses per persones que es preocupen pel seu benestar .

 

A poc a poc us anirem presentant als protagonistes d'aquesta activitat i els punts de vista que van generant els diferents tallers.

Publicado
el 02-09-2013
compartelo...
opinions dels nostres residents i familiars
L'últim en els blocs
Avui al blog de CG MYCES us parlem de l'important paper que juguen les famílies en la participació diària de les residències per a gent gran....veure mes
Prevenir les caigudes de la gent gran. Aquest és l'objectiu que persegueixen l'Institut de Biomecànica de València (IBV) i l'Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX) aquest 2017...veure mes
Avui CG MYCES us parlem del nostre servei de fisioteràpia i de com podem frenar el desgast de les articulacions....veure mes
Con la tecnología
Cloud Based Web System
Diseñado por
Diseño web Huesca
Política sobre cookies.
Acepto

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.