Sígueme...
Contacte 973 228 612
CG Myces
Residència per a gent gran i centre de dia

Beneficis de la pintura a la gent gran

Beneficis de la pintura a la gent gran

La pintura és una activitat artística que aporta moltíssims beneficis per a la salut mental. Estimula la creativitat i funciona com a mitjà per treballar capacitats com la paciència, la concentració, la perseverança i la disciplina.

 

És saludable per a qualsevol persona, però avui CG Myces volem emfatitzar el paper que té en la gent gran que perden gradualment les seves habilitats, ja que la pintura permet mantenir les seves capacitats actives i que siguin capaços de desenvolupar-se en la seva vida diària.

 

Beneficis de la pintura a la tercera edat


Els beneficis de la pintura a la gent gran són nombrosos. A continuació t'enumerem detalladament:

 

1.- Millora de l'autoestima:

Millorar l'estat d'ànim d'una persona pot influir directament en la millora de la seva salut. Pintant, els avis senten que poden fer una activitat de forma independent; pel que se senten més útils, satisfets amb si mateix i autònoms.

 

2.- Via de comunicació:

La pintura és el reflex dels sentiments i les emocions, de manera que funciona com a via de comunicació per a aquelles persones que tenen les seves capacitats comunicatives alguna cosa deteriorades, sense necessitat de fer servir la paraula o l'escriptura.

 

3.- Millora de la motricitat:

Utilitzar eines de pintura i dibuix (llapis, pinzells, carbonets,...) ajuda a desenvolupar la motricitat fina, la coordinació en moviments petits i precisos.

 

4.-Afavoreix l'activitat cerebral:

Mitjançant la pintura s'estimulen els dos hemisferis del cervell, pel que és especialment útil en persones amb algun tipus de demència com l'Alzheimer.

 

A Conca oferim el servei de Centre de dia a tota la gent gran no residents que vulguin venir a passar una jornada d'activitats esportives i culturals impartides per professionals especialitzats. Consulta les nostres activitats al nostre telèfon de contacte.

el 05-10-2015
compartelo...
opinions dels nostres residents i familiars
L'últim en els blocs
Avui al blog de CG MYCES us parlem de l'important paper que juguen les famílies en la participació diària de les residències per a gent gran....veure mes
Prevenir les caigudes de la gent gran. Aquest és l'objectiu que persegueixen l'Institut de Biomecànica de València (IBV) i l'Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX) aquest 2017...veure mes
Avui CG MYCES us parlem del nostre servei de fisioteràpia i de com podem frenar el desgast de les articulacions....veure mes
Con la tecnología
Cloud Based Web System
Diseñado por
Diseño web Huesca
Política sobre cookies.
Acepto

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.