Sígueme...
Contacte 973 228 612
CG Myces
Residència per a gent gran i centre de dia

Beneficis de la jardineria per a la gent gran

Beneficis de la jardineria per a la gent gran


La jardineria és una activitat beneficiosa per a la salut de la gent gran. Avui a CG MYCES us expliquem el per què.

 

 

 

 

 

 

Millora la flexibilitat i la mobilitat. És una bona manera de mantenir una vida activa i evitar el sedentarisme.

 

Exercita cos i ment. És una activitat que posa en comú el treball físic i mental ja que la jardineria porta amb si processos d'aprenentatge i atenció que faran que la persona estigui atenta. Segons revela una investigació publicada en l'edició digital de "British Journal of Sports Medicine" "ha beneficis terapèutics en pacients amb Alzheimer i demències reduint el seu risc d'atac cardíac o vessament cerebral".

 

Redueix l'estrès i la tensió. El contacte amb la natura i l'olor de les plantes fomenten en el nostre organisme la relaxació, a més d'un efecte psicològic positiu que ens espanta dels problemes externs concentrant-nos només en la nostra tasca.

 

Creativitat. Amb la jardineria s'estimula la creativitat, es poden establir tallers de centres florals, rams, aprendre a plantar ... activitats atractives en què els residents poden posar deixar volar la seva imaginació, descobrir coses noves.

 

Beneficis que conjuntament floreixen a residents geriàtrics un estat d'ànim positiu per a la seva salut i qualitat de vida.

 

 

A CG MYCES nostres professionals de Teràpia Ocupacional realitzen assíduament tallers i exercicis al costat d'altres departaments com la psicologia i la fisioteràpia en els quals els Membres de l`equip Tècnic fan els activitats de grup adequades per aconseguir que els nostres Grans puguin valer·se per ells mateixos.

 

 

el 29-07-2016
compartelo...
opinions dels nostres residents i familiars
L'últim en els blocs
Avui al blog de CG MYCES us parlem de l'important paper que juguen les famílies en la participació diària de les residències per a gent gran....veure mes
Prevenir les caigudes de la gent gran. Aquest és l'objectiu que persegueixen l'Institut de Biomecànica de València (IBV) i l'Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX) aquest 2017...veure mes
Avui CG MYCES us parlem del nostre servei de fisioteràpia i de com podem frenar el desgast de les articulacions....veure mes
Con la tecnología
Cloud Based Web System
Diseñado por
Diseño web Huesca
Política sobre cookies.
Acepto

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.