Sígueme...
Contacte 973 228 612
CG Myces
Residència per a gent gran i centre de dia

Avis i néts, records d'antany

Avis i néts, records d'antany

Fa uns mesos us explicàvem al blog la importància de mantenir el vincle afectiu entre néts i avis i el seu paper important en els efectes psicològics de tots dos. Avui a Myces us expliquem com podeu aprofitar el temps amb ells.

 

El ritme de vida actual fa que estiguem immersos en la nostra bombolla i oblidem per complet la perspectiva de la vida. Els nostres avis van créixer i es van criar amb els seus avis a casa.

 

 

 

Avui, les coses han canviat i en moltes ocasions, no només es porten vides separades sinó que el nombre de visites és molt menor. Per no perdre la relació, avui a Myces us expliquem com podeu recuperar aquest temps i totes les coses que podeu fer tant tu com els teus fills.

 

Segur que a vegades has sentit allò de "no vull anar amb els avis ... allà m'avorreixo", diuen molts nens i joves. Però el que no saben és que s'estan perdent conèixer part de la seva història, de la seva vida. Ells són la veu de l'experiència i la saviesa. Han viscut dues èpoques diferents i compten amb una manera de veure la vida tan dispar com enriquidora de la que segur els teus fills i tu haureu alguna cosa que aprendre cada dia.

 

Fotos, històries, anècdotes, moments. I si col·lecciones records? Imagina guardar en un mateix llibre tot allò que un dia et va explicar teu avi o àvia. Seria un detall preciós que recordaràs amb afecte amb el pas del temps i que mai oblidaràs. Estem segurs que es convertirà en el teu major tresor. Recorda que la comunicació pot ser bidireccional. Explica coses de la teva vida, segur que la seva opinió és diferent de la que esperaves.

 

Són els que millor et entendran, ja que la seva visió sobre la vida és molt més ampia i experimentada, ells han passat per on has passat tu. La seva visió t'aportarà consells molt enriquidors.

 

Una altra frase tan típica és "m'encanta el menjar de la meva àvia o el meu avi". ¿I per què no continuem amb aquesta destresa culinària i aprenem les seves receptes, els seus trucs? Un bon moment per entaular més confiança i relació és la cuina, on el trabjo en equip és important. Ells gaudir del seu temps contugo ensenyant-secrets gastronòmics i tu et convertiràs en el nou xef de la família.


Compartir els seus hobbies. Potser li guslte llegir, cosir, cuinar, pintar, fer treballs manuals, ser expert en alguna cosa ... Coneix què és el que els apassiona i els fa feliç, Acompanya'l en aquesta aventura i descobreix el seu do.

Una altra opció és compartir amb ells el lleure a través de jocs que exerciten la ment. El cervell és flexible i pots entrenar perquè funcioni de manera més eficient a través de jocs d'estratègies, d'habilitats, jocs de memòria etc.


Com veus són moltes els motius per compartir el temps amb els nostres majors, sigui el que sigui, gaudeix i no deixis mai de compartir i conviure aquells records vetar-nos.

Publicado
el 05-12-2016
compartelo...
opinions dels nostres residents i familiars
L'últim en els blocs
Avui al blog de CG MYCES us parlem de l'important paper que juguen les famílies en la participació diària de les residències per a gent gran....veure mes
Prevenir les caigudes de la gent gran. Aquest és l'objectiu que persegueixen l'Institut de Biomecànica de València (IBV) i l'Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX) aquest 2017...veure mes
Avui CG MYCES us parlem del nostre servei de fisioteràpia i de com podem frenar el desgast de les articulacions....veure mes
Con la tecnología
Cloud Based Web System
Diseñado por
Diseño web Huesca
Política sobre cookies.
Acepto

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.