Sígueme...
Contacte 973 228 612
CG Myces
Residència per a gent gran i centre de dia

Avenços contra l'Alzheimer. Més a prop de la cura

Avenços contra l'Alzheimer. Més a prop de la cura

Fa unes setmanes , parlàvem de l'Alzheimer , una malaltia de la gent gran (veure notícia sobre l'alzheimer) que a poc a poc causa problemes amb la memòria , el caràcter , la manera de comportar-se, i fins a la capacitat de realitzar les tasques més simples i quotidianes .

 

Aquesta malaltia neurodegenerativa afecta més de 112.000 persones només a Catalunya , principalment de més de 60 anys .

 

Aquesta setmana vénen bones notícies acompanyant el tema Alzheimer, gràcies a Araclon Biotech, empresa de Zaragoza dedicada a la investigació i desenvolupament de teràpies i mètodes de diagnòstic de malalties degeneratives, centrada actualment en la malaltia d'Alzheimer.

 

Actualment l'empresa aragonesa té quatre projectes oberts: Un a la teràpia d'Alzheimer ( basat en immunoteràpia ) , un altre en la predicció de la malaltia d'Alzheimer en individus totalment asimptomàtics , un altre projecte de desenvolupament de teràpia en Malaltia de Parkinson , i finalment, en el qual ens volem centrar avui , sobre el diagnòstic d'Alzheimer .

 

Aquest últim projecte sobre el diagnòstic de l'Alzheimer es troba en la fase I i va començar l'assaig clínic de la vacuna contra l'Alzheimer en humans al gener.

 

Aquest assaig s'està realitzant a Barcelona coordinat per la Fundació ACE . L'estudi s'està realitzant amb 24 persones , dels quals 16 són pacients diagnosticats ( en estadi lleu ) i els vuit restant estan sent tractats amb placebos .

 

Segons va explicar als mitjans el director científic de Araclon Biotech , Manuel Sarasa , ja s'ha començat l'assaig amb els cinc primers pacients , i de moment no s'ha detectat " cap efecte advers" . Encara que va afegir que els resultats " no els sabrem fins l'any que ve , quan hagin passat tots els pacients . Ara l'únic que sabem és que no hi ha hagut cap efecte advers , que és l'important "

 

En aquesta fase I s'estudia la tolerabilitat i la seguretat de la vacuna ABvac40 en malalts amb Alzheimer lleu o moderat , encara no s'avalua la seva efectivitat .

 

Aquest projecte sobre el diagnòstic d'Alzheimer està previst que finalitzi el 2015 . Des del nostre Centre Myces seguim recomanant dur hàbits de vida saludables , seguir una bona dieta , practicar exercici físic , exercitar i mantenir àgil la ment i portar una vida social plena .

el 17-03-2014
compartelo...
opinions dels nostres residents i familiars
L'últim en els blocs
Avui al blog de CG MYCES us parlem de l'important paper que juguen les famílies en la participació diària de les residències per a gent gran....veure mes
Prevenir les caigudes de la gent gran. Aquest és l'objectiu que persegueixen l'Institut de Biomecànica de València (IBV) i l'Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX) aquest 2017...veure mes
Avui CG MYCES us parlem del nostre servei de fisioteràpia i de com podem frenar el desgast de les articulacions....veure mes
Con la tecnología
Cloud Based Web System
Diseñado por
Diseño web Huesca
Política sobre cookies.
Acepto

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.