Sígueme...
Contacte 973 228 612
CG Myces
Residència per a gent gran i centre de dia

Audiòfons , la solució davant la pèrdua auditiva en la vellesa

Audiòfons , la solució davant la pèrdua auditiva en la vellesa

A mesura que ens anem fent grans és més normal l' repetir "perdona , què has dit ? No t'he entès"; "què ? M'ho pots repetir?"; ...

 

La pèrdua auditiva és una cosa molt comú que va relacionat amb l'edat i amb l'exposició al soroll . Aquest trastorn afecta la qualitat de vida de la persona , la seva capacitat per mantenir relacions socials , a la seva autoestima i al seu dia a dia familiar .

 

Actualment hi ha la solució a aquesta pèrdua auditiva: els audiòfons. Cada dia estan més avançats tecnològicament i existeixen diferents característiques que s'adapten a les necessitats de cada persona, però , com triar el audiòfon adequat ?

 

Depenent del nostre estil de vida , haurem de seleccionar un tipus o un altre d'audiòfon, ja que no ha d'interferir en les nostres activitats diàries. També és molt significativa el tipus de pèrdua auditiva que tinguem .

 

La forma del nostre oïda externa i el canal auditiu també seran aspectes que determinaran el tipus d'audiòfon que millor s'adapti a nosaltres.

 

Hi ha audiòfons manuals i automàtics . Els manuals són més econòmics, encara que haurem de canviar el volum i el programa de manera manual .

 

En moltes ocasions la pèrdua auditiva afecta tots dos oïdes, pel que en aquests casos es necessitarà un audiòfon en cada sentit , i la inversió serà molt més gran que amb tan sols un audiòfon .

 

La primera vegada que portem un audiòfon necessitarem un procés d'adaptació a ell, com a accessori nou als nostres cos ia la nostra forma d'escoltar  Però per realitzar de manera correcta aquest entrenament auditiu ens donaran totes les pautes al centre on adquirim el nostre audiòfon .

 

Un cop finalitzada l'etapa d'adaptació a l'audiòfon, s'ha de fer un seguiment per revisar l'audiòfon i fer proves per controlar el progrés de l'audició.

 

Actualment la tecnologia en els audiòfons està molt avançada, i podem trobar audiòfons amb un gran rang de preus i amb molta varietat de característiques i funcionalitats.

 

Els trastorns auditius no han d'interferir en la qualitat de vida de les persones, i molt menys, aïllar de la seva vida social i familiar.

el 03-02-2014
compartelo...
opinions dels nostres residents i familiars
L'últim en els blocs
Avui al blog de CG MYCES us parlem de l'important paper que juguen les famílies en la participació diària de les residències per a gent gran....veure mes
Prevenir les caigudes de la gent gran. Aquest és l'objectiu que persegueixen l'Institut de Biomecànica de València (IBV) i l'Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX) aquest 2017...veure mes
Avui CG MYCES us parlem del nostre servei de fisioteràpia i de com podem frenar el desgast de les articulacions....veure mes
Con la tecnología
Cloud Based Web System
Diseñado por
Diseño web Huesca
Política sobre cookies.
Acepto

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.