Sígueme...
Contacte 973 228 612
CG Myces
Residència per a gent gran i centre de dia

Apunta't als viatges de l'IMSERSO

Apunta't als viatges de l'IMSERSO

 

 

 

 

El procés de sol·licituds per als programes de viatges de l'IMSERSO està obert. El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, a través de l'IMSERSO (Institut de Majors i Serveis Socials) s'encarrega de la gestió dels següents programes:

 

Programa de Vacances per a Majors

Programa de vacances en grup per a majors amb destinació a zones de clima càlid. La programació del viatge compta amb diferents rutes culturals i d'interès turístic, així com diverses activitats recreatives i contemplatives en plena natura.

 

Es tracta d'un programa de viatges perfecte per als nostres majors, en el qual es divertiran, sortiran de la rutina diària i coneixeran noves persones amb interessos comuns.

 

Els viatges es poden reservar combinant diferents modalitats i triant diferents dates: hi torns de 8, 10 i 15 dies de vacances, amb transport inclòs o sense ell, a més de viatges culturals de 6 dies per a la realització d'itineraris turístic-culturals i torns de 5 dies en espais naturals on practicar activitats recreatives i de gaudi de la natura.

 

Programa de Termalisme Social

Els tractaments d'aigües termals actuen directament en afeccions reumàtiques, cardiovasculars, arteriosclerosi, processos metabòlics en general, sistema muscular i articulacions. Cada vegada, estan més aconsellats per al tractament del reuma, l'artrosi, la gota, traumatismes, afeccions de l'aparell respiratori (com l'asma o la bronquitis), afeccions a la pell (com èczemes o dermatitis), i per a la rehabilitació d'accidents o intervencions quirúrgiques. A més, són sedants i relaxants, ideals per per proporcionar tranquil·litat i descans als nostres majors.

 

Aquest programa es tracta d'una prestació complementària de la Seguretat Social, que es gestiona a través de l'IMSERSO, perquè els pensionistes majors de 60 anys que ho necessitin, puguin rebre els tractaments termals adequats a les seves necessitats, amb els reconeixements mèdics necessaris.

 

Si voleu saber més sobre el Programa de Turisme de l'IMSERSO visita la pàgina de l'IMSERSO. Allà trobareu informació sobre el Programa, els requisits per gaudir-lo, els serveis que inclou, preus, sol·licitud, terminis de presentació de sol·licituds ...

 

http://www.imserso.es/imserso_01/envejecimiento_activo/vacaciones/index.htm

 

 

el 14-07-2015
compartelo...
opinions dels nostres residents i familiars
L'últim en els blocs
Avui al blog de CG MYCES us parlem de l'important paper que juguen les famílies en la participació diària de les residències per a gent gran....veure mes
Prevenir les caigudes de la gent gran. Aquest és l'objectiu que persegueixen l'Institut de Biomecànica de València (IBV) i l'Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX) aquest 2017...veure mes
Avui CG MYCES us parlem del nostre servei de fisioteràpia i de com podem frenar el desgast de les articulacions....veure mes
Con la tecnología
Cloud Based Web System
Diseñado por
Diseño web Huesca
Política sobre cookies.
Acepto

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.