Sígueme...
Contacte 973 228 612
CG Myces
Residència per a gent gran i centre de dia

Aprenentatge al llarg de la vida

Aprenentatge al llarg de la vida

En parlar d'aprenentatge al llarg de la vida ens referim a tota aquella activitat formativa empresa en qualsevol moment de la vida d'una persona, per tal de millorar els seus coneixements teòrics o pràctics, les seves destreses, competències o qualificacions, ja sigui per motius personals, socials o professionals.

 

La formació al llarg de tota la nostra vida és molt important, de manera que totes les persones han de tenir la possibilitat de poder formar-se, tant dins o fora del sistema educatiu, amb l'objectiu d'adquirir o actualitzar nous coneixements, qualitats o habilitats.

 

El Ministeri d'Educació, Cultura i Esport promou aquest aprenentatge al llarg de la vida, donant facilitats als ciutadans per poder tenir al seu abast programes i recursos per a aquest aprenentatge al llarg de la vida.

 

Hi ha moltes opcions per formar-se al llarg de la nostra vida, com la formació formal (primària, secundària, batxillerat,... ), i l'educació no formal ( com la formació tècnica, la formació en tecnologies de la informació i comunicació, cultura,... ).

 

També es pot triar entre formació presencial i formació a distància per donar un ventall de possibilitats a totes les persones segons les seves necessitats.

 

Més de 35.000 persones entre els 55 i 80 anys van a les aules de gent gran. La Universitat de Lleida desenvolupa dos programes: Aules de la Gent Gran i Programa Sènior.

 

L'aprenentatge al llarg de la vida és una manera de millorar la reflexió personal, la curiositat, l'aprenentatge de noves habilitats i coneixements,... És una manera de realitzar un envelliment actiu també, proporcionant una satisfacció personal i confiança en un mateix a mantenir-se actiu intel·lectualment.

 

A més l'aprenentatge al llarg de la vida és una manera de promoure les relacions entre persones grans i gent jove, ajudant a les relacions intergeneracionals.

 

MYCES i el seu equip de professionals organitzen tallers, xerrades i activitats on els nostres residents comparteixen experiències i ajuden a adquirir coneixements.

el 05-05-2014
compartelo...
opinions dels nostres residents i familiars
L'últim en els blocs
Avui al blog de CG MYCES us parlem de l'important paper que juguen les famílies en la participació diària de les residències per a gent gran....veure mes
Prevenir les caigudes de la gent gran. Aquest és l'objectiu que persegueixen l'Institut de Biomecànica de València (IBV) i l'Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX) aquest 2017...veure mes
Avui CG MYCES us parlem del nostre servei de fisioteràpia i de com podem frenar el desgast de les articulacions....veure mes
Con la tecnología
Cloud Based Web System
Diseñado por
Diseño web Huesca
Política sobre cookies.
Acepto

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.