Sígueme...
Contacte 973 228 612
CG Myces
Residència per a gent gran i centre de dia

Apps per a la gent gran

Apps per a la gent gran

Cada vegada són més les persones de la tercera edat que s'adapten a les noves tecnologies, que aprenen a utilitzar l'ordinador, i per què no, fins a les tablets. 

 

Cada dia la tecnologia intenta ser més senzilla perquè la pugui utilitzar tot el món, des dels nens que ja sembla que neixen amb coneixements sobre pantalles tàctils, fins a les persones de la tercera edat que tot just han tocat un ordinador en la seva vida. 

 

Avui anem a mostrar algunes aplicacions que hem trobat especialment dirigides per als nostres majors. Unes apps que ens ajuden amb temes de la salut, l'exercici, l'entreteniment ... 

 

Medisafe és una aplicació gratuïta que ajuda a controlar la ingesta de medicaments. Aquesta aplicació ajuda a la gent a integrar el seu tractament en la vida quotidiana mitjançant un sistema en el núvol que administra la medicació. La van crear dos germans quan el seu pare diabètic accidentalment va doblar la dosi de la insulina i van patir una emergència. Es van adonar que es podia millorar el control de la medicació i d'aquí va néixer aquesta app. Medisafe també avisa els familiars que el pacient es pren la medicina adequada. 

 

Mimov és una aplicació vinculada al sistema Mimov, un servei de teleassistència que actua com a servei de localització i comunicació entre persones dependents i familiars. Mentre la persona gran utilitzar el telèfon Mimov, especial per a gent gran i molt senzill d'utilitzar, el familiar que tingui l'app Mimov podrà saber on es troba la persona que porta el telèfon Mimov, a més de saber les seves 10 últims moviments. 


Fit Brains Trainer és una aplicació també gratuïta d'entreteniment mental, un dels camps que més auge està tenint en el món de la tercera edat. Aquesta aplicació té més de 360 ​​sessions per entrenar la teva memòria, agilitat mental, percepció visual, capacitat de deducció i concentració. Has provat ja alguna ?.

el 08-09-2014
compartelo...
opinions dels nostres residents i familiars
L'últim en els blocs
Avui al blog de CG MYCES us parlem de l'important paper que juguen les famílies en la participació diària de les residències per a gent gran....veure mes
Prevenir les caigudes de la gent gran. Aquest és l'objectiu que persegueixen l'Institut de Biomecànica de València (IBV) i l'Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX) aquest 2017...veure mes
Avui CG MYCES us parlem del nostre servei de fisioteràpia i de com podem frenar el desgast de les articulacions....veure mes
Con la tecnología
Cloud Based Web System
Diseñado por
Diseño web Huesca
Política sobre cookies.
Acepto

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.