Sígueme...
Contacte 973 228 612
CG Myces
Residència per a gent gran i centre de dia

Al·lèrgies a la gent gran

Al·lèrgies a la gent gran

La primavera porta amb si la floració, el pol·len i, com a conseqüència el patiment d'asma, al·lèrgies i altres malalties respiratòries. Generalment, la gent gran amb al·lèrgia la pateixen des·de la seva joventut però, encara que els símptomes de l'al·lèrgia siguin comuns a totes les edats, els més perjudicats són els nens i la gent perquè són els més sensibles. Per això, hem de tenir especial cura amb aquest sector de la població.

 

 

 

Quins són els símptomes al·lèrgics més comuns a la gent gran?


Com en qualsevol edat, les al·lèrgies més comunes en les persones grans són les estacionals. El més comú és patir congestió nasal, rinorrea aquosa, conjuntivitis al·lèrgica i esternuts. Per a les persones grans que pateixen de conjuntivitis al·lèrgica (picor ocular, llagrimeig, ull vermell), pot ser més molest perquè molts pateixen de sequedat ocular.

 

El símptoma de la tos és comú a totes les edats, però en els adults grans pot ser pitjor perquè en alguns casos es suma a altres malalties respiratòries o als deterioraments de l'aparell respiratori per causes com el tabaquisme.

 

Pel que fa a la pell, els ancians presenten més casos d'al·lèrgies cutànies, a causa de que la seva pell és més seca, fràgil i prima. Algunes vegades, aquest tipus d'al·lèrgies pot ser provocat per la ingestió de molts medicaments que poden reaccionar de forma al·lèrgica. D'altra banda, les dones grans solen patir dermatitis de contacte al·lèrgica, generada per tints de cabell o cosmètics, als quals s'han anat sensibilitzant amb el pas del temps.

 

Tractaments contra les al·lèrgies a la gent gran


Els medicaments que tracten les al·lèrgies en els ancians són els mateixos que es recepten a qualsevol edat, però cal tenir una especial cura amb la interacció amb altres medicaments. Des·de CG Myces us aconsellem que ho consulteu amb el vostre metge.

 

Altres recomanacions per disminuir els efectes dels al·lèrgens són:

Ventilar la casa a primera hora del matí i en forma molt breu (5 a 10 min.), Per evitar que el pol·len entri a casa.

Rentar la roba amb detergents hipoalergènics.

Utilitza teles naturals com cotó o lli que permeten transpirar la pell.

Hidratar la pell adequadament per disminuir picors.

 

 

el 04-04-2016
compartelo...
opinions dels nostres residents i familiars
L'últim en els blocs
Avui al blog de CG MYCES us parlem de l'important paper que juguen les famílies en la participació diària de les residències per a gent gran....veure mes
Prevenir les caigudes de la gent gran. Aquest és l'objectiu que persegueixen l'Institut de Biomecànica de València (IBV) i l'Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX) aquest 2017...veure mes
Avui CG MYCES us parlem del nostre servei de fisioteràpia i de com podem frenar el desgast de les articulacions....veure mes
Con la tecnología
Cloud Based Web System
Diseñado por
Diseño web Huesca
Política sobre cookies.
Acepto

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.