Sígueme...
Contacte 973 228 612
CG Myces
Residència per a gent gran i centre de dia

Les millors aplicacions mòbils per a gent gran

 Les millors aplicacions mòbils per a gent gran

Salut , exercici físic i mental, entreteniment. Avui des·de CG MYCES us parlem d'aplicacions mòbils molt fàcils de manejar per a gent gran . Però abans de res, és important saber què és important a l'hora de triar una APP .

 

 

 

 

 

Que sigui fàcil d'usar


Que sigui atractiva , útil i " addictiva ", en el bon sentit de la paraula.


Que no tingui publicitat intrusiva.


Diversos nivells de dificultat que permetin avançar i adaptar-se a les capacitats mentals de l'usuari.

​MEDISAFE

És una aplicació que notifica a través d'una trucada o un missatge cúanto s'ha de prendre un mediamento . És molt útul per a la gestió de medicacions i recordatori de pastilles. A més, avisa els familiars mitjançant un avís i avisa si el pacient no es pren o marca la medicina correctament .

 

app para personas mayores

 

PRIME ALERT

És una eina de gran utilitat que indica les coordenades GPS de la persona gran. Prime Alert disposa d'un botó d'urgències que avisa els familiars, personal mèdic i emergències. Si no hi ha moviment en un interval de temps , el propi sistema es posa en marhca sol i prem automàticament el botó.

 

LUMOSITY

Una app per mantenir la ment sana per fomentar el rendiment cognitiu. Dissenyada per neurocientífics ofereix a l'usuari una àmplia carta de jocs i exercicis per fomentar la memòria, l'agilitat mental i altres facultats d'atenció.

 

app personas mayores
 

VZ NAVIGATOR

Aquesta app permet navegar a l'usuari per la ciutat a través d'indicacions orals. Troba el teu destí i altres punts d'interès d'una manera fàcil.

 

A CG MYCES, ens preocupem per millorar la qualitat dels nostres residents. A través dels nostres serveis i professionals de teràpia ocupacional fomentem la capacitat física i mental dels nostres usuaris.

 

 

el 11-07-2016
compartelo...
opinions dels nostres residents i familiars
L'últim en els blocs
Avui al blog de CG MYCES us parlem de l'important paper que juguen les famílies en la participació diària de les residències per a gent gran....veure mes
Prevenir les caigudes de la gent gran. Aquest és l'objectiu que persegueixen l'Institut de Biomecànica de València (IBV) i l'Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX) aquest 2017...veure mes
Avui CG MYCES us parlem del nostre servei de fisioteràpia i de com podem frenar el desgast de les articulacions....veure mes
Con la tecnología
Cloud Based Web System
Diseñado por
Diseño web Huesca
Política sobre cookies.
Acepto

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.