Sígueme...
Contacte 973 228 612
CG Myces
Residčncia per a gent gran i centre de dia

La implicació dels familiars en residčncies

 La implicació dels familiars en residčncies


A la Tercera Edat i per diverses causes, en moltes ocasions, la gent gran necessiten instal·lar-se de forma permanent en una residència per a disposar d'una atenció intensa, diària i especialitzada. A CG MYCES treballem perquè els nostres residents siguin més independents i feliços possibles.

 

 

 

A través del nostre programa integral de cures, el nostre equip multidisciplinari s'encarrega de vigilar la seva salut psíquica i física. No obstant això, en tot aquest procés, cal la calor familiar. El paper dels familiars a les residències de gent gran adquireix cada dia més un espai important en les seves vides i en la forma de gestionar aquests centres.

 

Són el pilar de suport afectiu que afavoreix l'òptim desenvolupament i evolució del resident, complementant així les cures professionals i especialitzats del centre. Des·de Myces fem molt èmfasi sobre el paper que juguen els familiars en l'adaptació del nou resident a la fase d'ingrés i adaptació.

 

Per això, organitzem diferents esdeveniments al llarg de l'any en què els familiars dels nostres residents participen de forma activa, aconseguint així un clima més càlid, proper i agradable. Coneix el que opinen els que ja formen part de la nostra família CG MYCES.

 

Què es pretén a CG MYCES

 

  • Facilitar l'adaptació de les famílies al centre
  • Estimular que la família ofereixi suport emocional a la persona
  • Intervenir precoçment davant els possibles conflictes que puguin produir-se en el centre
  • Consolidar la confiança de la família en els professionals del centre, reduint la seva inseguretat i temors sobre com és atesa la persona.
  • Fomentar la col·laboració família-centre i estimular la interacció d'ambdues parts.

 


A Myces tots els dies aprenem alguna cosa nova. Per a nosaltres és molt important la implicació dels familiars en la vida diària de la gent gran, així com la importància de mantenir una relació propera i constant entre nens i gent gran. Tots tenim alguna cosa que aportar i aprendre dels altres, independentment de la seva edat.

el 27-02-2017
compartelo...
opinions dels nostres residents i familiars
L'últim en els blocs
Avui al blog de CG MYCES us parlem de l'important paper que juguen les famílies en la participació diŕria de les residčncies per a gent gran....veure mes
Prevenir les caigudes de la gent gran. Aquest és l'objectiu que persegueixen l'Institut de Biomecŕnica de Valčncia (IBV) i l'Institut Tecnolňgic Tčxtil (AITEX) aquest 2017...veure mes
Avui CG MYCES us parlem del nostre servei de fisioterŕpia i de com podem frenar el desgast de les articulacions....veure mes
Con la tecnología
Cloud Based Web System
Diseńado por
Diseńo web Huesca
Política sobre cookies.
Acepto

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.