Sígueme...
Contacte 973 228 612
CG Myces
Residència per a gent gran i centre de dia

L'últim en els blocs de MYCES

Les caigudes, major causa d'accidents en la gent gran
el 02-09-2015
Metges experts en geriatria afirmen que un 30% dels més grans de 65 anys pateixen, almenys, una caiguda a l'any. Avui us parlem de les principals causes de les caigudes en la gent gran i la forma de prevenir-les.
La Hiporexia: falta de gana
el 19-08-2015
La Hiporexia, o falta de gana, es dóna en llars, residències i hospitals i és un símptoma de la vellesa amb serioses conseqüències que afecta més de 9 milions d'avis a España.
Exercicis de natació per a majors
el 28-07-2015
Els professionals en geriatria recomanen la pràctica de la natació en les persones grans. Els seus avantatges són nombrosos i els regs que implica mínims.
Apunta't als viatges de l'IMSERSO
El procés de sol·licituds per als programes de viatges de l'IMSERSO està obert.
La calor en la gent gran
el 06-07-2015
Ha arribat la calor i ho ha fet amb molta força, per això avui parlarem de com afrontar-ho i les cures que hem de tenir.
Sant Joan 2015
el 30-06-2015
Nosaltres vam celebrar l'entrada de l'estiu amb una festa al jardí amb familiars i amics. Va haver-hi música, ball, berenar i sobretot: MOLTA MOLTA ALEGRIA !!
La fisioteràpia a la vellesa
el 23-06-2015
La teràpia física en la gent gran és el mecanisme eficaç per compensar, el màxim possible, les conseqüències de la manca d'inactivitat.
Consells per ser un avi genial
el 17-06-2015
La relació entre avi i nét no és la mateixa que pare i fill. És una cosa que hem de tenir en compte per aprendre a gaudir dels nostres néts
Com exercitar la memòria
el 08-06-2015
Un dels principals condicionants de la nostra intel·ligència és la memòria. La memòria es desenvolupa en la primera etapa de la nostra vida, generalment evoluciona fins als 25 anys.
Influències de les mascotes a la salut de les persones
el 02-06-2015
Una de les sensacions més plaents de la vida és l'afecte, tant donar-lo com rebre-ho. Les mascotes ens necessiten ia canvi són una font d'afecte inesgotable.
 < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 > 
Hay 143 entradas
compartelo...
opinions dels nostres residents i familiars
L'últim en els blocs
Avui al blog de CG MYCES us parlem de l'important paper que juguen les famílies en la participació diària de les residències per a gent gran....veure mes
Prevenir les caigudes de la gent gran. Aquest és l'objectiu que persegueixen l'Institut de Biomecànica de València (IBV) i l'Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX) aquest 2017...veure mes
Avui CG MYCES us parlem del nostre servei de fisioteràpia i de com podem frenar el desgast de les articulacions....veure mes
Con la tecnología
Cloud Based Web System
Diseñado por
Diseño web Huesca
Política sobre cookies.
Acepto

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.