Sígueme...
Contacte 973 228 612
CG Myces
Residència per a gent gran i centre de dia

L'últim en els blocs de MYCES

el 14-01-2016
Aquest és un resum en imatges del nadal a MYCES. Són unes dates molt especials per a tothom i nosaltres ho celebrem amb la il·lusió d'un nen. El nostre més sincer agraïment a tots els que ho heu fet possible!! Gràcies!!
Exercicis respiratoris a casa
el 01-12-2015
Els exercicis respiratoris tenen com a objectiu disminuir el treball respiratori, millorar l'oxigenació i augmentar la funció respiratòria. Són molt adequats per a gent gran que presenten una disfunció respiratòria.
Fisioteràpia respiratòria
el 24-11-2015
La fisioteràpia respiratòria s'aplica teràpia física i entrenaments musculars a pacients amb una incapacitat, malaltia o lesió de l'aparell respiratori.
Com protegir del fred a la gent gran
el 16-11-2015
A CG Myces atenem als nostres residents d'una manera personalitzada per garantir el seu benestar i bona salut. Seguint unes pautes per protegir-los contra el fred reduïm considerablement la caiguda en refredats i altres malalties pròpies de l'hivern.
Musicoteràpia per a gent gran
el 09-11-2015
La música és un mecanisme d'evasió, quan escoltem música no pensem, només sentim. Ajuda a gaudir del moment i deixar de banda els problemes.
Com reduir el trastorn del son
el 27-10-2015
Moltes persones grans pateixen algun dels seus símptomes. En algunes ocasions, el trastorn del son pot estar provocat per alguna altra malaltia però no té per què. Hi ha altres factors en l'estil de vida que poden influir directament:
Fisioteràpia per a malalts de Parkinson
el 19-10-2015
A través de programes de rehabilitació específics, els pacients milloren el seu estat físic i aconsegueixen retardar l'increment dels trastorns motors.
Eines per millorar la mobilitat
el 13-10-2015
Un gran nombre de persones pateixen algun tipus de discapacitat o dependència, per la qual necessiten ajuda per a la seva mobilitat personal.
Beneficis de la pintura a la gent gran
el 05-10-2015
La pintura és una activitat artística que aporta moltíssims beneficis per a la salut mental. Estimula la creativitat i funciona com a mitjà per treballar capacitats com la paciència, la concentració, la perseverança i la disciplina.
Com augmentar la mobilitat articular dels genolls
el 08-09-2015
L'artrosi és una malaltia degenerativa que ataca les parts dures de les articulacions (els extrems ossis i el cartílag articular), el major símptoma d'aquest patiment és el dolor.
 < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 > 
Hay 143 entradas
compartelo...
opinions dels nostres residents i familiars
L'últim en els blocs
Avui al blog de CG MYCES us parlem de l'important paper que juguen les famílies en la participació diària de les residències per a gent gran....veure mes
Prevenir les caigudes de la gent gran. Aquest és l'objectiu que persegueixen l'Institut de Biomecànica de València (IBV) i l'Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX) aquest 2017...veure mes
Avui CG MYCES us parlem del nostre servei de fisioteràpia i de com podem frenar el desgast de les articulacions....veure mes
Con la tecnología
Cloud Based Web System
Diseñado por
Diseño web Huesca
Política sobre cookies.
Acepto

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios.

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.